Weszłam właśnie na stronę Multikina w Bydgoszczy i sprawdziłam w zapowiedziach filmy na 22 lutego. Podane są dwa filmy: " Koń wodny:legenda głębin" i " Wojna Charliego Wilsona". Potem jest film zapowiedziany na 29 lutego: "Mała wielka miłość". Nie ma żadnej wzmianki o Sweeney Todd.A został już tylko tydzień!
Czy to znaczy, że premiera została przesunięta? A może kina nie mają jeszcze informacji?
hmm no rzeczywiscie nie ma w repertuarach kin S.T.
Jednak wszedzie ogłaszają, ze polska premiera odbędzie się 22 lutego.
nic innego nie pozostaje nam jak cierpliwie czekac.
no właśnie...też już sprawdzam w zapowiedziach i nadal nic;/a jak się pytałam się niedawno w multikinie, to powiedzieli mi, że nic o tym filmie nie słyszeli...! w cinema city też nie widziałam go jakoś, no ale zobaczymy, oby się wkrótce pojawił! piszcie jak się czegoś dowiecie;) pozdrawiam;*
Jest z Krakowa i mam ten sam problem. Chce rezerwowac bilety, ale na 22 lutego sa tylko 3 filmy! A wiedza o nim napewno bo od miesiąca kino jest opklejone dekoracjami ze ST. Nie mam pojecia co się dzieje.
dobra wiadomość dla którzy w maja w pobliżu gdzieś kino helios tam już Sweeney Todd jest w zapowiedziach :)
Dobra, dobra moze i jest tylko powiedz mi proszę w których miastach jest ta zapowiedz ??? bo w niektórych to w ogóle nie ma nic ani widu ani słychu jak np w Szczecinie nic nie ma takiego :|
Rzeszów to samo!!!!! W zapowiedziach nic nie ma!!!!! Więc do nich napisałam. Odpisali mi, że jeszcze nie znają repertuaru na przyszły tydzień :/
w szczecinie tez nic nie ma, ale napisałam do nich tak samo jak Karola i mi odpisali coś takiego:
"Bardzo mi przykro ale sami jeszcze nie wiemy. Wszystko rozstrzygnie się w najbliższy wtorek."
No to przynajmniej podali ci jakąś datę kiedy będzie coś wiadomo. U mnie nic..... po prostu: "Nie znamy jeszcze repertuaru na dzień 22.02." i tyle :/ a dziwi mnie to o tyle, że zwykle repertuar jest znany na dwa tygodnie do przodu i można rezerwować bilety przez internet, a teraz nic!!!!
Ja zadzwoniłam do kina w Inowrocławiu ( nie jest to kino typu Cinema City ani Multikino) i powiedzieli mi, że premiera faktycznie przypada na 22 lutego, ale u nich film będzie około dwa tygodnie później! Tyle, że Inowrocław jest małym miastem i tu filmy docierają później niż np. do Bydgoszczy czy Torunia. Mam nadzieję, że to tylko tutaj będzie tak późno Sweeney Todd.
Kto wie kiedy będzie premiera w Bydgoszczy albo w Toruniu, proszę niech napisze!
Pozdrawiam
a w jakim kinie wiesz może? bo w Multikinie zdaje się nie będą puszczać... ale pewna nie jestem.
Normalnie?? Ciekawe, w którym kinie? Sprawdzałem w Multi i w Cinema i nie maja jak na razie w repertuarze przynajmniej przez 2 tygodnie!! :/ Niby w Multi sa ulotki z ST, ale jak na razie dalej nic nie wiadomo!
właśnie wróciłam z multikina (Ps. Kocham cię - polecam;)) i owszem dekoracje były, znaczy tylko kartonowy Depp;p pytałam się znajomej, która tam pracuje i też powiedziała mi, że na razie nic nie wiadomo...no oby to się w końcu wyjaśniło;) pozdrawiam;*
A ktoś wie kiedy przypada premiera w Szczecinie z tego, co tylko wiem to, to, że decyzje podejma we wtorek, tak mi napisali na emiail z kina Helios, a z Multikina napisali, że potwierdzają, że premiera jest 22 lutego nie czaje tego zabardzo, a przecież Szczecin to duże miasto, a nie jakas wieś, to tam powinni dać normalnie 22 lutego tak jak w tych innych wielkich miastach w Polsce.
Przecież wszyscy wiedzą, że Szczecin to wioska z tramwajami.
Jak pytałam się multikiniarzy to mówili, że prawdopodobnie będzie normalnie premiera, ale nie dowiedziałam się, czy organizują imprezę o północy, jak np. przy okazji Piratów, czy nie. Po prostu olali ten film i ja, jako fanka Burtona, też czuję się zlekceważona. No bo sorry, są już zapowiedzi na jakiegoś StepUpa pod koniec miesiąca a na tydzień przed premierą "Sweeneya" jeszcze nic! Pfff.
Uff...to dobrze, że w Poznaniu jest wszystko normalnie,a czy ktoś jest mnie w stanie oświecić, od ilu lat jest w końcu ten film, choć mam lat 17, to wolałabym nie mieć problemów przy wejściu.
Film jest od lat 18.
Dowiedzialam sie kiedy bedzie premiera w Toruniu- 22 lutego w Cinema City.
W multikinie jest juz w zpaowiedziach, ze premiera w piatek:)
Ale dokladnych godzin jeszcze podanych nie ma
przecież jeszcze nie mozna rezerwowac bo nie ma jeszcze napisanej daty 22luty chyba, że w inny multikinie jest bo u mnie jeszcze nie ma jest tylko zapowiedz, a rezerwacj jeszcze nie mozna zrobic, a u was jak jest??
W multikinie w Zabrzu jest już repertuar na piątek i można rezerwować są bodajże 4 godziny seansu, ja zarezerwowałam i potwierdziłam na 18.30, a Ty o którym piszesz?
Czy nikt nie zauważył, że na str. głównej multikina w zapowiedziach jest plakat ze złego Sweeneya? (z 2006, reż. Dave Moore) Taka MAŁA wpadka.
Oto dowód zbrodni: http://www.multikino.pl/szczecin/zapowiedzi.html
Ignoranci...
Oczywiście mówię o szanownych administratorach tamtej strony.
W moim Multikinie też jeszcze nie mogę jeszcze zarezerwować biletu.
Info dla wszystkich ci którzy ida na film do multikina mozna juz zamawiac bilety ;))
Ale dla mnie to dziwne,w końcu to film jak do tej pory chwalony przez krytyków,obsypany nominacjami i nagrodami a jak weszłam dzisiaj na stronkę Cinema City,to w premierach nawet wzmianki o nim nie było...
;/
O co tu chodzi??
dziś dzwoniłam do Cinema City w Lublinie w Plazie i jutro o 11 ma być repertuar na 22 lutego. Też sie śpieszą cholera. Musze zadzwonić tam jeszcze raz a też odbierają te telefony tak ochoczo że dzwoniłam od piatku i dopiero dzis odebrali!
cholera, a w Poznaniu w Multikinie 51 nie ma w zapowiedziach ;/ Jest tylko w Multikinie w Starym Browarze ;/
Nona T. repertuar na stornie cinema city(Lublin) już jest, lecz o ST ani słowa :/. Patrzyłam na inne miasta również nic nie ma.
No to pozamiatane!!!!!! Repertuarze naszego wspaniałego kina :/ (Helios Rzeszów) nie ma Sweeney'a więc nie pozostaje nam nic innego jak ściągać film z neta!!!!!
Jestem rozczarowana, a na Heliosie strasznie sie zawiodłam!!!!!!!!!!
Jak widać większość Polskich kin leci sobie z ludźmi w kulki!!!!! Nie wiem do czego ma to prowadzić...... film zbiera cały czas nagrody: Złote Globy, 3 nominacje do Oscarów, a w tym tygodniu dostał za kostiumy!!! A w kinach co???? Jakiś Koń Wodny, o którym nikt nie słyszał, a który zalatuje Eragonem, Asterix i inne tego typu ambitne filmy.......
Porażka....!!!!!!!!!!!
Bilety mam zarezermowane. W końcu Sweeney sie pokazał. (na dodatek dali stare zdjęcie, ale już nie będę się czepiać ;D)
jest repertuar już i nic nie ma w cinema city w lublinie :( to znaczy że nie bedzie tam premiery? !!!!
Rano w repertuarze w cinema city w łodzi też nie było sweeney'go (niemiłosiernie się wkurzyłem), ale w końcu się pojawił, więc w lublinie też pewnie będzie.
NonaT, ja tez mieszkam w Lublinie, nie wiem o co chodzi... Widze, ze nie tylko ja mam taki problem (malo powiedziane... od pol roku na ten film czekam) ale co gorsza nawet Kosmos, ani zadne inne kino w Lublinie nie ma tego filmu w repertuarze w piatek ani w dalsze dni... nie moge znalesc nawet jednego kina, ktore graloby ST... ;(
Ludzie napiszcie jak bedziecie cos wiedziec... inaczej siada mi nerwy, pojde do Cinema City i zrobie im taka awanture jakiej nie widzieli, a na poczatek (dzisiaj) do nich napisze >< Bo oni sobie zarty z ludzi robia, za duzo sie pieniachow nazarabiali kosztem innych kin i odbilo ><
mam nadzieje że masz rację ale jak byłam w ferie w cinema city to był taki duży plakat ST a potem go zdjęli nie wiem co jest grane ktoś musi grac w lublinie ST. do jasnej ch....ery! żarty chyba sobie robią. ja już napisałam jak ktoś jest tu z Lublina lub okolic to piszcie też do tego walonego kina wnerwiłam sie! brak mi słów!
Napisałam mejla do CC Lublin z zapytaniem, czy premiera Sweeneya została przesunięta i czy w ogóle się odbędzie. Niestety, uhm... przed chwilą otrzymałam odpowiedź:
"Witam,
niestety dystrybutor filmu zdecydował że jego kopie trafią do innych kin. Polecam kontakt poniżej.
WARNER BROS. ENTERTAINMENT POLSKA
ul. Okrężna 9, 02-916 Warszawa
tel.: 0 22 351 20 00 fax: 0 22 351 20 01
www.warnerbros.com
nie mają adresu mailowego ogólnego bezosobowego
Pozdrawiam/Regards"
W CC Janki premiera Sweeneya również się nie odbędzie:
"Witam,
Film Sweeney Todd wchodzi do kin 22go lutego. Niestety nie będzie grany w CC Janki.
Pozdrawiam,
Katarzyna Bień
Cinema Supervisor"
Z tego co udało mi się dowiedzieć raczej nie będzie w żadnym lubelskim. Czy na 100% będzie wiadomo za dwa tygodnie. Przynajmniej tak obiecują w Cinema City.
W Lublinie wisi plakat ST w gablocie kina "Wyzwolenie" z podpisem WKRÓTCE! Jest nadzieja!