...filmów powinno robić się o wiele więcej. Burton kolejny raz zachwyca mnie i utwierdza w przekonaniu, że jest jednym z najlepszych współczesnych reżyserów. Każdy z jego filmów po prostu mnie zachwyca... Najlepiej by był gdybym zaszył się gdzieś w kącie, wziął kilka jego ARCYdzieł pod pachę, wsadził płytę do DVD i oglądał przez cały dzień, karmiąc nimi wyobraźnie. Musical ten dał również Widzom zapoznać się z talentami wokalnymi takich aktorów, jak na przykład Rickman czy Spall, bo powiedzcie mi - słyszeliście, jak oni śpiewają gdzieś wcześniej? Dla mnie to niezbity dowód na to, że są to aktorzy wszechstronni, którzy są w stanie wyśmienicie poradzić sobie, z każdą postawioną przed nich rolą. Sweeney Todd jest pozycją po wszech miarę godną polecenia, a dla tych, którzy nie mieli jeszcze okazji obejrzeć mam tylko jedno słowo - żałujcie. : )
zgadzam sie w 100% wczoraj ogladalam film super , na prawde obowizkowy film do obejrzenia, Depp znow popisal sie swoim niemałym talentem i pół obsady z Pottera ;D super ludzie kostiumy genialne , Burton jak zawsze stawia poprzeczke wysoko