PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191945}

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 213776
6,0 50 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

pomyłka Burtona. Długo zwlekałam z obejrzeniem tego widowiska (?) i mogłam czekać nadal. Słabizna. Słabizna. Po Burtonie, Deppie, Carter, Aa przede wszystkim po Rickmanie spodziewałam się czegoś więcej. niestety - zawiodłam się.

tinteczka

Trudno i tak bywa. -Swoja drogą coś jednak mówiło Ci że to produkcja nie do końca dla Ciebie. Mi się natomiast bardzo podobało ale tez wiem że to bardzo kontrowersyjne dzieło nie każdemu się musi podobać.:)

ocenił(a) film na 10
MorganaBlackcat

Jakoś tak wczoraj o północy wzięło mnie na obejrzenie tego filmu i muszę stwierdzić, że gdy ogląda się go w nocy efekt jest jeszcze lepszy.
Ja naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć jak można uznać ten genialny film za słabiznę, ale cóż są gusta i guściki ...

JohnnysLover

Film jest kontrowersyjny w 100% i pewno oto właśnie chodziło W sumie byle co nie wzbudza takich emocji i to jest dla mnie wspaniałe. Prawie Nikt nie jest obojętny wobec tego wspaniałego jak dla mnie filmu.:)

JohnnysLover

tak prawde mówiąc to nikt raczej na świecie by tego lepiej niezrobił ,
klimat Burtona niesamowicie pasuje do tego miusicalu ,jeden z moich
ulubionych ... jeżeli to była pomyłka to dobrze że tak sie stało bo to
najlepszy jego film ..

ocenił(a) film na 4
JohnnysLover

ekhm.. i to pisze osoba, która jest fanatykiem Deppa.. ekhm.. kto na poważnie będzie brać twe krytykowanie skoro jesteś stronnicza? :)

użytkownik usunięty
tinteczka

Lubie musicale ale ten nie przypadl mi do gustu. Nie lubie az tak krwawych i makabrycznych filmow.