PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191945}

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 213775
6,0 50 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Trio

ocenił(a) film na 8

Oglądam sobie ten film i tak sobie myślę: Carter, Rickman, Spall. Skąś ich znam! Tylko skąd? Po dłuższych przemyśleniach doszłam do wniosku, że już wiem i że jeszcze tylko brakuje w tym filmie Radcliffe'a i będzie Harry Potter. :D

A tak poważnie to wyżej wymienienie aktorzy bardzo dobrze odegrali tu swoje role, i pewnie przyszło im to jeszcze łatwiej ze względu na znajomośc z innych planów filmowych, choćby ze wspomnianej sagi o Harrym Potterze. :)

ocenił(a) film na 10
Ms_Paulla

Też tak myślałam, jednak później doszłam do wniosku, że oni tak świetnie razem wyglądają w każdym filmie, że aż szkoda ich rozdzielać :D

ocenił(a) film na 7
Klawiaturaa

Nie zapominajcie o Jamie Campbell Bowerze, w Harrym Potterze był jako młody Grindewald, a w Sweeney Todzie jako Anthony Hope, można powiedzieć, że mamy kwartet?

ocenił(a) film na 7
RavenCrow

Chociaż, po wystąpieniu w takiej grupie w tylko dwóch filmach ciężko nazwać to kwartetem.

Ms_Paulla

Deep i Carter też świetnie zagrali w Mrocznych cieniach

ocenił(a) film na 7
Harry9010

Dobra, ale co ty tu robisz? O.o

Harry9010

Wyrażam swoją opinię na temat aktorów odnośnie tematu który rozpoczęła Ms_Paulla jakiś problem ?

ocenił(a) film na 10
Ms_Paulla

He he, też mi sie to podoba:) Snape, Bellatrix i Glizdogon spotkali się ponownie:) A potem jeszcze młody Gellert Grindelwald! ( jak ktoś słusznie wspomniał).