PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191945}

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 213775
6,0 50 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

ktoś wie, czy ten film ma być gdziekolwiek w Polsce? Czy choc na DVD? Szczerze w to wątpię, a moze jednka? Dla fanów Rickmana filmu Noble Son tez nie było w Polsce. ale ja wciąż czekam,z ę moze tak jak snow cake pojawi sie w Empiku kiedyś, albo i w media markt. Pożyjemy zobaczymy,a le chętnie poczytam co wy o tym sadzicie.
w Polsce?
tak, czy raczej niemożliwe?

użytkownik usunięty
Kaliope

Kaliope nie martw się, na pewno wyjdzie w Polsce i jestem pewna że do kin;) Jest to dość znany rezyser no i niezła, gwiazdorska obsada, pozatym wszystko zależy od tego czy w Ameryce, za oceanem odniesie sukces kasowy, a wtedy jego dystrybucja będzie najbardziej prawdobodobna. Doskonale Cie rozumiem, bo ja też z niecierpliwościa czekam na ten film ;D

Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

Jest już polska data premiery 22 lutego 2008!!

użytkownik usunięty
Kaliope

Abrakadabra- to taki żart- czasem post nie chce się pokazać dopóki nie pojawi sie kolejny...

ocenił(a) film na 9

No i jak nie było terminu polskiej premiery, tak nadal nie ma :/

ocenił(a) film na 10
MadziaL

On musi być w Polsce....

ocenił(a) film na 8
maga89

...musi byc w kinach

Kaliope

dziekuje za słowa pocieszenia :)
pozdrawiam równiez.
Kaliope

ocenił(a) film na 10
Kaliope

Ja mam nadzieje, ze bedzie, szczerze watpie, by go nie bylo:)
Film zapowiada się na arcydzielo i jedna z lepszych rol Johnny'ego:)

ocenił(a) film na 9
CzarnaKrwinka

Tak i puszczą go np. w czerwcu 2008... :|

MadziaL

W naszym słodkim kraju to niestety całkiem prawdopodobne. :\

Myślicie, że wysyłanie maili do największych sieci kin mogłoby choć trochę pomóc w przyśpieszeniu (lub w ogóle w odbyciu się) premiery Sweeney'ego w Polsce?

ocenił(a) film na 8
Mad

Polska premiera została wyznaczona na 22 lutego 2008r. Pewnie ma to coś wspólnego z tym, że 2 dni później odbędzie się rozdanie Oscarów, a coś mi się zdaje, że twórcy liczą na kilka nominacji. Po wspaniałym zwiastunie trzymam kciuki-czyżby szansa Depp'a na Oscara?