Trio Burton-Depp-Bonham Carter to chyba najlepsze co się zdarza w filmach. Mieliśmy tego próbkę w 'Charlie'm i fabryce czekolady' oraz ' Gnijącej pannie młodej'. Co prawda żałuję niezmiernie że Elfman nie robił muzyki, ale za zdjęciami zajął się Dariusz Wolski. A to zdecydowanie kolejny wielki plus. Cieszę się z Heleny na wielkim ekranie, zawsze lubiłam jej 'ćpuńską' urodę. Po zwiastunie widac typowy, burtonowski klimat - czyli jest na co czekać.
z ust mi to wyjales.....
kolejne rewelacyjne dzielo mistrza Burtona....chyba nikt inny tak jak on nie potrafi stworzyc w kinie tak niepowtarzalnego klimatu :).
Kiedy polska premiera ???
A ja prorokuję, że po tym filmie Johnny wreszcie otrzyma tego paskudnego, komercyjnego Oscara. Nie, tak na serio, to mu się należy, bo to naprawdę dobry aktor i umie wszystko (nawet śpiewać, jak się okazuje ;P). Matko, już się premiery doczekać nie mogę!!! Ten zwiastun jeszcze mi apetyt zaostrzył! Kelner! Burtona i Deppa proszę w sosie własnym! ;P
lukdos: wyjęłaś, nie wyjąłeś :)
Zdaje się że wcześniej była na filmwebie polska premiera zapowiedziana na styczeń 2008, ale teraz nie ma wcale...trzeba napisac do Galapagos(byłego Warner Bros),oni będą dystybouować, chociaż nie za każdym razem kiedy do nich pisałam z jakiejś sprawie dostawałam odpowiedź. No, ale próbować trzeba.
Nie zgadza sie z poprzednikiem, GPM była genialna.
A co do ST to podpisuje sie nogami i rękami pod tym co piszecie :D
Pozdrawiam.
Do genialnego trio dodamy jeszcze Rikmana:) i mamy mistrzowski film... Ja chce premiery!!!
aaaaaa ja tez ja tez ! :D Burton..Depp..i juz wiem ze musialby sie ten film sporo napracowac zeby nie przypasc mi do gustu ^^
absolutnie nie moge sie doczekac :)