...które już go widziały. Jedyny minus to...że on jeszcze nie powstał. Żałosne... :/
Ale nikt tu nie powiedział, że OGLĄDAŁ ten film, tylko, że ZAPWIADA się fajnie!
Proponuję uważnie czytać.
Mnie się osobiście wydaje, że Pani MaDzia miała na myśli te dwa głosy, które widzimy na górze. Osobiście sama nie wiem co one znaczą gdyż nawet nie jest wyświetlana średnia ocena z nich. Co by nie pisać również nie mogę się doczekać tego filmu i czekam niecierpliwie!!
A pozdrawiam serdecznie ...
Ja bym chetnie obejrzala, ale do kina nie pojde:( A przeciez, to film pana Burtona z panem Deppem...
Te glosy to pewnie dali, bo te dwa argumenty(TB i JD) juz sprawiaja, ze warto na film glosowac:). Srednia jest wyswietlana dopiero, gdy film powstanie??
Pozdrawiam
Ja już za samego Burtona 10/10 temu filmowi wystawiłem, jednak to nie ja oddałem żadnego z tych dwóch głosów.
z panem burtonem, deppem i alanem rickmanem! mmm. co to będzie za film. ale zapowiada się cos w stylu pachnidła w raz z tymi ciasteczkami. egh. mozę i niesmaczne troszkę ??
Obecnie film jest już zmontowany...premiera filmu w USA prawdopodobnie grudzień 2007; w Wielkiej Brytanii 4 stycznia 2008 patrz link: http://imdb.com/title/tt0408236/releaseinfo ...więc nie wiem czy ktoś nie powinien do tego czasu zablokować, bo głosów już jest ponad 21...czyli jeszcze przed premierą może być głosów ponad 100...pozdrawiam!
To ty jesteś żałosna... Sweeney Todd to musical z lat 80, więc nie wiem, co stoi na przeszkodzie, żeby go obejrzeć...
Generalnie zacznijmy do tego, że i owszem co do musicalu to racja.. Jednak głosy (których już się nizła góra zrobiła) zostały oddane PRZED premierą i nie na musical z lat 80-tych lecz na TEN konkretny film Tima Burtona.. Więc mimo wszystko zgadzam się, że to dość niedorzeczne.. Ze swojej strony również podziwiam i uwielbiam Burtona lecz w przyszłość nie potrafię zajrzeć... A szkoda :))
Pozdrawiam
Chciałam sprawdzić, czy polecisz na mnie "z pyskiem", czy też załatwisz godnie sprawę, jak to zrobiłaś ;)
Widzę więc, że Burtona lubisz :) To dobrze, ja też i przepraszam za naskok.
A ludziom, którzy oddają głosy na ten film przed premierą szczerze współczujuę.
Kurcze, przepraszam ^^ To nie ty napisałaś post, zorientowałam się dopiero teraz :) Nie wazne, ważne, że nie naskoczyaś na mnie za mój post :P
:) Musiałam mieć dobry dzień :)
Pozdrawiam ciepło i wciąż nie mogę się doczekać filmu!
A swoją drogą zauważyłam, że nie wyświetla się już średnia ocen a jedynie ilość oddanych głosów.. Ciekawe...
No bo nie ma to jak porządny BUNT przez odpowiedzi na posty :))
Tak dalej, Beetlejuice, a zdobędziemy CAŁY ŚWIAT!!
KURDĘ!! :) I oto w tak zwięzłym pytaniu została zawarta istota powyższego "sporu".. Własciwie nie tyle zawarta, co wyjaśniona.. Jestem pod wrażeniem :)) Gratuluję!
Pozdrawiam gorąco
zgadzam się. depp i burton :)
ale czy to nie Burton stworzył pachnidło? On! Widzicie jakies podobieństwo w tym wszystkim? ciasteczka z ludzi (jezeli zrozumialam dobrze?) i perfumy? hm.
i Alan rickman (zagorzała fanka :P)
Pachnidło stworzył Tom Tykwer jeśli dobrze pamiętam.
A tutaj fakt, robi się z ludzi pasztety, ale klimat jest duuuuuużo mroczniejszy od Pachnidła.
Nie wiem, Pachnidla nie widzialam :)
Czekamy na Sweeny'ego, a ja mam dla Was maly prezencik :D
http://www.aintitcool.com/images2007/sweeneylarge.jpg
Chyba, ze to juz jest na filmwebie, nie wiem 8D
O w morde jeza, to jest glowny plakat xDD
Nie wiedzialam, poprzedni wygladal nieco inaczej, a ja nie rozgladam sie raczej za plakatami z filmow na filmwebie X)
witajcie :-) tak się składa że mam plakat ze Sweeney'a :-) tylko nie z Heleną, a z samym Johnnym siedzącym na krześle, jeśli jest ktoś zainteresowany zapraszam na moje gg: 4330555 pozdrawiam :-)
Chciałam zauwazyć że część osób ściąga film z internetu, a część mieszka poprostu za granicą "Madziu". Premiera dopiero w piątek, już nie mogę się doczekać! :)
sama jesteś żałosna!!! bo włąsnie go obejrzałem i powiem że Johnny Depp w tym filmie jest świetny! rola zbliżona do jego poprzednich ról, troche z Edwarda Nożycorękiego. Talent operowy pozazdrościć! Oskar w tym roku jak nic!