Nie ogladalam filmu lecz mam pytanie czy film jest bardzo brutalny??? Nie lubie patrzyc na dużą ilosc wylanej krwi, jest to dla mnie obrzydliwe.... Czy w filmie jest to obrzydliwe??
To zależy bo dla fanów horrorów typu "piła" pewno będzie zbyt łagodny bo krew wygląd dość sztucznie. Można go odebrać jako brutalny i dosłowny ,chociaż taki wcale nie jest mocno jednak działa na wyobraźnie.Każdy odbiera zupełnie inaczej i nic nie można tu powiedzie że tak lub nie, bo to jednak sprawa bardzo indywidualna.
ja strasznie nie lubie i boje sie krwi wiec pewnie dla mnie bendzie brutalny :D .... ale uwielbiam Johnne'go Depp'a i bardzo bym chciala zobaczyc ten film.... trudno najwyzej jak bd krew to zamkne oczy :D dzienki za odpowiedz
To znaczy jest jej tam naprawdę dużo dużo więcej niż w "Jeźdźcu bez głowy" No i cały ten mroczny klimat ale muzyka trochę odwraca uwagę. No ale nikt nie może za kogoś podjąć decyzji.:) Mi się film bardzo podobał a ja nie lubię , horrorów i "Pił ".
ja ogladam fragmenty filmow... jak jest krew to najwyzej wylanczam albo zamykam oczy... gra Johne'go Depp'a jest bardzo fajna i jego gra jest bardzo fajna... zreszta jak kazda inna :D
moim zdaniem, krew jest specjalnie zrobiona tak przesadziscie sztucznie , zeby kazdy mogl obejrzec film, - takze nie masz sie czego bac:) polecam, bo naprawde warto, Johhny juz dawno temu udowodnil, ze jest wybitnym aktorem, a w tym musicalu pokazuje swoje nowe [choc jak wiadomo, nie az takie znowu bardzo nowe;)] oblicze - swietnie spiewa! :)
niom ogladam ten film ale pojedyncze piosenki.. musze najpierw sciagnac film ... sciagam z eMule a na tym programie strasznie dlugo sie sciaga.. rzeczywiście krew jest bardzo sztucznie zrobiona... znalazłam filmik na youtube gdzie sa najbrutalniejsze sceny z filmu i wcale nie sa takie straszne.. Johnny Depp Świetnie zagrał (i zaśpiewał) tą role... ale zeby ocenić musze zobaczyć cały film :)