PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191945}

Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
2007
7,5 214 tys. ocen
7,5 10 1 213776
6,0 50 krytyków
Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street
powrót do forum filmu Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street

nie rozumiem, tego, dlaczego zabił panią Lovett, swoją żonę... nie rozumiem również tego, ze pani lovett chciała zabić tobiego, mówiąc mu wcześniej ze nic mu sie nie stanie przy niej. dziwna fabuła, ale wciągająca :D, aha i dlaczego był oznaczony, że dla dorosłych ? zbyt drastyczny ?

LoganDestiny

To jest prowokacja? Trudno uwierzyć, że ktoś na poważnie zadaje takie pytania.

Natra

no, na poważnie, może dlatego że mam 14 lat ;3

LoganDestiny

Aha:D To wiele tłumaczy. W takim razie Ty z tego filmu nic nie wiesz i trzeba by Ci go przetłumaczyć od podszewki.
P.s. Może dlatego było ograniczenie wiekowe, he?

Natra

no może.

ocenił(a) film na 8
Natra

Sorry że tak się wpycham , ale też mam 14 lat i twoje pytanie mnie zszokowało. Albo naprawdę nie skupiłeś się na oglądaniu, albo musisz go obejrzeć drugi raz. Bo mi wszystko wydawało się oczywiste…

kocham_koty

ja jestem w tym samym wieku i też wszystko zrozumialam ;)

ocenił(a) film na 10
pedobear_2

Ja też :]

ocenił(a) film na 8
LoganDestiny

1. Zabił panią Lovett za to, że przez cały czas go oszukiwała na temat jego żony. W dodatku czuł do niej niechęć, był z nią na siłę, miał jej dość.
2. Żonę zabił przez przypadek,nie wiedział, że to ona, myślał, że to zwykła żebraczka. Pozbył się jej aby uniknął kłopotów, ponieważ rozsiewała plotki o tym, co się dzieje w piekarni pani Lovett.
3. Lovett chciała zabić Toby'ego, bo no cóż, liczył się dla niej tylko Sweeney a Toby stał się niewygodny kiedy zaczął coś podejrzewać.

mam nadzieję,że pomogłam. obejrzyj ten film drugi raz,dokładniej :)

vicious_kate

dzięki wielkie :)

ocenił(a) film na 8
LoganDestiny

Dla tępej osoby filmu wytłumaczenie:
- zabił Panią Lovett bo okłamała go i przez to kłamstwo zabił swoją żonę czyli żonę zabił bo Pani Lovett okłamała go mówiąc iż jego żona nie żyje. Tym bardziej kiedy usłyszał, że żebraczka z kądś go zna.
-Pani Lovett jak sama przyznała miała słabośc do dzieci lecz kiedy tobi poznał ich wszystkie tajemnice zakchana w Toddzie Pani Lovett wolała zabic tobiego niż gdyby całe miasto miało się o wszystkim dowiedzieli Pni L i Pan T mieli zostac ukarani.
-Ograniczenie spowodowane jest pewnie nie małą ilością krwi oraz tym, że osoby takie jak ty mogą nie zrozumiec filmu.

P.S.Ja mam 13 lat i zrozumiałam ten film w 100% co sprawia, iż czuję się porażona twoją głupotą.
Mam nadzieje, że pomogłam, następnym razem przy oglądaniu jakiegokolwiek filmu innego niż np. Kac Vegas polecam użyc mózgu;)

halloween_sweet

nie lubie "kac vegas"

ocenił(a) film na 8
LoganDestiny

nie w tym sens wypowiedzi;)

ocenił(a) film na 10
halloween_sweet

Już bez przesady, twoja wypowiedź była bardzo chamska... Ja zrozumiałam ten film, ale trochę empatii ! Może dziewczyna nie uważnie oglądała, była zmęczona albo myślała o czym innym, nieważne... Też tak czasem mam, że oglądam film i czegoś nie rozumiem a ta strona jest raczej odpowiednim miejscem aby wyjaśnić wszelkie wątpliwości... Nie cierpię takich zarozumiałych osóbek jak Ty ! Po co tak się wywyższasz ?! masz 13 lat ! Współczuję tym, którzy obcują z tobą na co dzień !!! Nie wiem jak tak można, ktoś pyta, bo czegoś nie zrozumiał a Ty mówisz że jest tępy i żeby używał mózgu, niestety twoja wypowiedź również nie świadczy o wysokim poziomie inteligencji. Na przyszłość nie bądź tak perfidna :)

ocenił(a) film na 10
CukierkowaLala

Przepraszam, że napisałam dziewczyna, ale tak mnie zirytowałaś, że nie zwróciłam uwagi na użytkownika, (na płeć) tylko wyłącznie na wypowiedź...

ocenił(a) film na 7
LoganDestiny

A ja proponuję, jeżeli nie potrafisz korzystać z forum to żebyś się nie udzielał. Wiesz, że istnieje coś takiego jak SPOILER? Bo człowiek tu wchodzi żeby sprawdzić czy warto film obejrzeć, a taki matoł już od razu wali zakończenie bez żadnego uprzedzenia. Dziękuje Ci bardzo, że pozbawiłeś mnie przyjemności ogladnięcia filmu z niepewnością.