czy ten film jest wart obejrzenia?Kocham Deppa ale nie wiem czy ten film z nim w roli głownej jest rowniez świetny jak pozostale?
Ja też lubię Deppa i Burton robi świetne filmy, ale ten był dla mnie nie do zniesienia.. Na szczęscie odpuściłem sobie go w kinie, bo bym nie wysiedział. Straszne nudny, irytujące śpiewanie i brak polotu w przeciwieństwie np. do Gnijącej panny młodej. Zdecydowanie nie polecam.
ciężko określić ten film, ale myślę że dla osoby lubiącej Deppa to każdy film jest warty obejrzenia, a w tym dodatkowo śpiewa. mi ścieżka dżwiękowa się spodobała:) film w pewnym momencie jakby dołujący;/ ale coś w sobie ma, a i dziwne uczucie po zakończeniu
Wedlug mnie ten film jest warty obejzenia. A co prawda to prawda, koniec strasznie smutny i dolujacy
Jak najbardziej polecam. Szczególnie jeśli poza Deppem lubisz Burtona, tryskającą krew, czarny humor i musicale :D
Sweeney Todd to raczej specyficzny film... Prawdę mówiąc, gdyby Deep w nim nie grał (śpiewał :)) dałabym maks 6 gwiazdek. Tak - ma 8.
Znam osoby nim zachwycone, aczkolwiek mimo iż wydaję się być w klimatach Burtona, to trochę odbiega od jego dotychczasowej twórczości.
Tak czy inaczej - dla Pana Depa warto