Kiedy Filmweb zacznie coś z tym robić? Czy naprawdę forum musi tak wyglądać za każdym razem gdy wychodzi szrot tego typu? Czy naprawdę polski marketing musi się opierać na pisaniu takich bzdur w komentarzach? To żenujące.
żeby jeszcze chociaż te posty pisali jacyś ogarnięci ludzie, a to kompletni kretyni piszą i każdy taki post od razu rzuca się w oczy.
Też zauważyłem. Widząc te denne komentarze wchodzę na ich profil i co się rzuca w oczy ? Że założony tydzień lub miesiąc temu, a Żenek oceniony na 10 XDDDD
Boty boty i jeszcze raz boty, pewnie te za 2 zł nawet tu dotarły.
I tak jest teraz przy każdej polskiej produkcji. Ogólnie polecam komentarze i posty do Diablo - wyścig o wszystko. Można się nieźle uśmiać x D
Panowie, bot nie dostaje 2 zł na komentarz :D Bot to jest program robiący coś za człowieka, taka najprostsza sztuczna inteligencja. W tym przypadku jakiś skrypt generujący kilkanaście nicków i posty złożone z losowo wybranych fragmentów zdań. coś na zasadzie tego mema:
https://paczaizm.pl/generator-stworz-swoja-wlasna-wypowiedz-janusza-korwin-mikke go/
Popatrzcie na te klakierskie wypowiedzi, wszystko na jedno kopyto, te same zwroty, fragmenty zdań, tylko czasem szyk inny. To robi ewidentnie generator.
I teraz pytanie: czy za to odpowiada jakaś agencja PR reklamująca film? Czy filmweb wziął kasę od takowej i ludzie z redakcji bawią się w puszczanie tych brzydkich bąków? Coś mi się czuje, że to drugie, bo żeby podpiąć pod forum takiego bota, to chyba z pozycji zwykłego użytkownika - jak ja czy Wy - to się raczej nie da, chyba trzeba od strony techniczno-administracyjnej, a do takiej wiadomo, że dostęp ma tylko redakcja.