7,7 254 tys. ocen
7,7 10 1 254407
6,8 34 krytyków
Symetria
powrót do forum filmu Symetria

"wezcie mnie chlopaki rucha*cie bo mnie juz geba boli" :D

darkknightfan

jak ktoś będzie chciał , to obejrzy film i sam usłyszy to zdanie , nie widzę sensu przytaczania go tutaj , tym bardziej , że nikogo nie obchodzi to , co ci się podobało...

darkknightfan

i po co niby wypisujesz cytaty? jedyny który zapamiętałeś, bo na poziomie?

wioletka1995

zgadzam się !

ocenił(a) film na 8
My_Melody

I tu znowu Wioletko z My_Melody chyba się nudziły co? One latają po forach i czepiają się wszystkich wypowiedzi,nie można niczego napisać,bo zawsze mają jakieś ale! To jest żałosneeee!!!!!!!

ocenił(a) film na 8
mon_star

wyluzuj stary, niech se szczeniaku lataja po forach i leczą swoje kompleksy w internecie

ocenił(a) film na 8
My_Melody

1995? no to se raczej nie pogadamy

ocenił(a) film na 8
darkknightfan

Tak 1995,więc ma zabawę dziecko ;) jestem wyluzowana,spoko,tylko tak sprawdziłam ich wypowiedzi z ciekawości,bo zjechały mnie za to,ze napisałam w jednym poście,że jest ciekawe,zaskakujące zakonczenie ;-) Faktycznie całą fabułę zdradziłam ;/ Pozdro.

ocenił(a) film na 8
mon_star

a wybacz nie chcialem urazic, myslalem ze gadam z facetem dlatego napisalem wyluzuj stary. szacunek za wypowiedz i oceniene filmu i sie nie przejmuj, zlewaj takie dzieciaki

ocenił(a) film na 8
darkknightfan

Nie poczułam się urażona :)

ocenił(a) film na 8
mon_star

monstar i darkknight fan macie racje... powinna byc jakas kategoria wiekowa na filmwebie

mon_star

ahhahaha nadal się żalisz , że raz w życiu ktoś ci zwrócił uwagę ? co , rozpieszczona jedynaczka , której wszyscy zawsze przytakiwali. W tym momencie jedyną żałosną osobą jesteś TY , ponieważ latasz po naszych postach i się żalisz , jak to wielce strasznie cię skrzywdziłyśmy ... dzieciak.

ocenił(a) film na 8
My_Melody

Z jakiej beczki takie wnioski? jedynaczka? Rozpieszczona? Zmień psychiatrę,bo widocznie ten Ci nie pomaga. Nie życze sobie,byś MNIE oceniała i wypisywała jakies bzdury. To jest strona o filmach,wiesz? W innych postach negujesz mojego avatara,w innych jakies dziwne domysły....za kogo Ty sie uważasz?! I nie nazywaj mnie świnią ( jak w innych postach) To nie jest fotka pl,tu nie ocenia sie zdjęć głównych.Nienawidze takiego buractwa. Czepi sie kogoś jak mucha g*wna i najważniejsza.

mon_star

aha super. świnką jak coś , nie świnią , no ale skoro uważasz, że jesteś tym drugim , to co ja mam do powiedzenia ...

ocenił(a) film na 8
My_Melody

zamknij ryja dzieciaku

darkknightfan

Zdradziła szczegóły filmu, wyzywa jakieś małe dziecko, które ma jedną rolę w filmie i jeszcze żali się na wszystkich postach. Doprawdy dorośle!!! Nie ma co się zagłębiać w inteligentną konwersację z ludźmi waszego pokroju :)

ocenił(a) film na 8
wioletka1995

nie rozmawiam z dzieciakami co zakladaja falszywe konta tylko poto by po innych jechac. idz dzieciaku swoje kompleksy gdzie indziej leczyc

darkknightfan

Już, teraz możesz spokojnie oddychać.

darkknightfan

ahhahaah mówisz o sobie ? ;]

darkknightfan

fajnie powyzywac sie na mlodszych

szczalka

dokładnie :(

ocenił(a) film na 8
My_Melody

Właśnie do powiedzenia nie masz nic mądrego,dlatego przyjmij dobrą radę-odejdź skąd przyszłaś. Pozdrawiam Cię środkowym palcem.

mon_star

a ja cię nie pozdrawiam. hehe