Syn przeznaczenia

The Carpenter's Son
2025
2,0 tys.
chce zobaczyć
Syn przeznaczenia
powrót do forum filmu Syn przeznaczenia

Satanistyczne pomyje z fabryki okultyzmu. Pan Klatka znowu bedzie mogl slawic Tatuska wszem i wobec.

octstuff23

Womp womp

octstuff23

nie zesraj się XD

failedmission

Zgadnij gdzie akurat bylem jak przyszla wiadomosc ?

octstuff23

pod mostem obciągałeś bezdomnemu?

failedmission

Milo poznac urazonego Sataniste, na kiblu bylem chlopcze. Ty musisz byc dobry w wyczuwaniu gdy nadchodzi kupa co ? Twoj chlopak tez tak ma ?

octstuff23

Ale że co jest tutaj nie tak? Co jest nie ok z tym filmem? Bo odnosisz się do satanizmu i okultyzmu, a fakt, że wydajesz ocenę czegoś, co jeszcze nie doczekało się swojej premiery może sugerować, że albo korzystasz z jakichś praktyk wróżbiarskich i czytasz z kryształowej kuli, albo może być też oznaka podręcznikowej ignorancji i wydawania osądu i oceny czegoś, z czym nawet nie miałeś okazji się zapoznać 

Theknkdodo

Albo Ty zwyczajnie szukasz idiotycznego wytłumaczenia dla swojej ignorancji, albo coś z Tobą jest nie tak. The Son, czyli Jezus The Carpenter, czyli Joseph i Mary wszyscy z Egiptu... Jezus za namową dziwnego osobnika, buntuje się przeciwko swojemu Ojcu i zaczyna używać zakazanych mocy. Czego tutaj nie rozumiesz ? Satanistyczne pomyje to za mało powiedziane. Pomiot, gufno, ścierwo. Widziałeś kiedyś taki film o Mohamedzie ?

octstuff23

Ja widziałem, o twojej starej. Jesteś ignorantem i nie masz nic wspólnego z wiarą chrześcijańską, wstyd mi za ciebie.

siwiak_mateusz

Ale sie Satanisci pienia.

siwiak_mateusz

Nie ma nic wspólnego z wiara chrześcijańską bo nie podoba mu anty chrześcijański film? XD

maciek_plociennik

Skąd wiesz, że jest antychrzescijański?  Bo tak powiedziałeś?
Pytam o konkretną wiedzę, to proste pytanie. Wiem że tacy jak wy, kochacie się w ignorancji oraz kładzeniu lachy na jakąkolwiek weryfikację, ale spróbuj chociaż ten jeden raz.
Jeśli cokolwiek jest cechą szczególną satanizmu to właśnie ignorancja. Ignorancja wszelkiego dobra, również takiego jak wiedza, która jest darem Bożym. Możecie chodzić na Msze Święte, nawet przyjmować Komunię Świętą, ale skoro wykazujecie się z premedytacją ignorancją, to jest to grzech- no wiecie, grzech pychy, bądź lenistwa po prostu. Z tych 7 głównych. Zalecałbym w tym wypadku spowiedź.
Jestem praktykującym katolikiem,  ale tacy jak wy nie macie z tą wiarą nic wspólnego, tylko z pieniactwem i głupotą.
W moim odczuciu przy tym co wiemy na temat filmu, to jest on chrześcijański tak samo jak i chrześcijańska była Pasja Gibsona. 

maciek_plociennik

Skąd wiesz że jest antychrzescijański? Pytam o konkretną wiedzę, to proste pytanie. Wiem że kochacie się w ignorancji oraz kładzeniu lachy na jakąkolwiek weryfikację, ale spróbuj chociaż ten jeden raz.