PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=560067}

Szalony rok

Daydream Nation
2010
6,3 10,0 tys. ocen
6,3 10 1 9966
Szalony rok
powrót do forum filmu Szalony rok

?

ocenił(a) film na 7

Seksowna Kat, pociągający Josh Lucas (a przynajmniej do momentu, gdy się farbnął ;)), rzeczywiście dobra muzyka, fabuła do pewnego momentu też git, ale końcówka... Walnęła tego zabójcę i moja pierwsza myśl to było WHAT THE F*CK?! Pomijając fakt, że sam motyw tych morderstw był totalnie z d*py, to jeszcze rozwiązali to w tak durny i absurdalny sposób. Chyba bardziej się tego nie dało spieprz*ć.

No i do tego ostatnia scena. "Uratowałaś mnie." i oczywiście pocałunek na tle zachodzącego słońca, a potem gwiazd, jakie to piękne, normalnie popłakałam się ze wzruszenia. Cóż za piękna miłość...

I dlaczego do cholery z tego nauczyciela zrobili takiego cipka?! Żal było patrzeć, jeszcze wzięli do tego Lucasa, no Chryste Panie. Wizualnie męski, dojrzały, poważny facet, a zrobili z niego mentalną ciotę. To tak jakby chcieli z Toma Hanksa, z tą jego pocieszną, sympatyczną twarzą, zrobić boga seksu. To się po prostu nie mogło udać.

Aż sama nie wiem jak ocenić to "dzieło", ale za te cztery pozytywne czynniki z pierwszego zdania dam 7, już niech stracę. Gdyby nie spartolona końcówka, byłoby 8.

ocenił(a) film na 7
vigdis

Zgadzam się w 100% :)

vigdis

ahh, posypała sie krytyka, oczywiście szanuję Twoje słowa, jednak ten film ma w sobie cos czego chyba niektórzy nie potrafią dojrzec, on ma byc własnie taki, bohaterka miała byc seksowna , josh przystojny a nauczyciel- pipą , film ma kilmat , ma duszę i za to go lubię . 10.