PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Czy ktos mi moze powiedziec, gdzie Hillary ma szyje? ;)

ocenił(a) film na 9
Dzidzia_z_Marcepanu

nie wiem ale myśle że gdzieś między głową a tułowiem :P
udanych poszukiwań :]

ocenił(a) film na 5
Dzidzia_z_Marcepanu

dokładnie taką samą reakcję na każdy widok Hilary Duff zaobserwowałam u mojej przyjaciółki ;) wiecznie tylko "gdzie ta Hilary ma szyje i gdzie ona ma tą szyję" hehe
no ja tam bym w życiu nie zwróciła uwagi że u Hilary coś jest nie tak z szyją (bądź też jej brakiem :P) ale może rzeczywiście troche krótką jakąś taką ją ma...
no w każdym razie jak już paulina wspomniała szyja powinna znajdować sie gdzieś między głową a tułowiem :D

ocenił(a) film na 8
Dzidzia_z_Marcepanu

no właśnie, my z koleżanką nazwałyśmy tę przypadłośc "Syndrom Duff" i zauwazyłyśmy jej występowanie w kilku osobach z naszego otoczenia (lol)

ocenił(a) film na 8
Dzidzia_z_Marcepanu

no właśnie, my z koleżanką nazwałyśmy tę przypadłośc "Syndrom Duff" i zauwazyłyśmy jej występowanie w kilku osobach z naszego otoczenia (lol)

ocenił(a) film na 5
Dzidzia_z_Marcepanu

Fajne:D, sama tego nie zauwazylam bo bylam za bardzo skoncentrowana na jej okropnych wlosach; ten kolor i grzywka naprawde do niej nie pasowaly...

Dzidzia_z_Marcepanu

hahha no fakt! Hilary nie ma szyi...ale oprócz tego ma troszkę grube ręce jak na taką drobną osóbkę. Gruba też nie jest - nie wiem skąd bierze się jej niewymiarowość ;p Tak na marginesie film jest fajny, ale Hilary głos ma taki sobie, toszkę jakby jej struny wycieli, ale co tam...

ocenił(a) film na 3
Dzidzia_z_Marcepanu

Oj dziewczyny ale wy zazdrosne wszystkie jesteście! Dziewczyna ma wszystko na swoim miejscu a nawet lepiej! ;) Jak na moje oko to niczego jej nie brakuje... poza mną ;P

Dzidzia_z_Marcepanu

Nie masz większego problemu niż to "gdzie Hilary ma szyję?" ?Ma ją tam gdzie ty i każdy normalny człowiek.. Chyba że nie jestes normalna?

ocenił(a) film na 9
Dzidzia_z_Marcepanu

no cóż :P wiedziałam że coś mi w niej nie pasuje :P ale ona podnosi ramiona do gory moze to dlatego... ;] i ma szerokie barki hehe alw to chyba jedyna jej wada ;]

kama_kg

nie tak w ogóle to ona jest ładna, a przecież każdy z nas ma jakieś tam "defekty" urody ;p...nie ma co roztrząsać tematu..

użytkownik usunięty
Dzidzia_z_Marcepanu

Hilary jest poprostu niezgrabna. Ma dosyć mocną górną budowę ciała - szerokie ramiona i takie "atletyczne" ręce, co nie pasuje do reszty sylwetki, bo jest niewysoka i drobna od pasa w dół. I ta duża góra + niski wzrost sprawiają wrażenie jakby Hilary nie miała szyi. Ale wiadomo, że każdy ma inną budowę - tak już jest.

A według mnie Hilary nigdy nie należała do osbób drobnych...nie jest gruba ale ma masywne kosci...