dokładnie taką samą reakcję na każdy widok Hilary Duff zaobserwowałam u mojej przyjaciółki ;) wiecznie tylko "gdzie ta Hilary ma szyje i gdzie ona ma tą szyję" hehe
no ja tam bym w życiu nie zwróciła uwagi że u Hilary coś jest nie tak z szyją (bądź też jej brakiem :P) ale może rzeczywiście troche krótką jakąś taką ją ma...
no w każdym razie jak już paulina wspomniała szyja powinna znajdować sie gdzieś między głową a tułowiem :D
no właśnie, my z koleżanką nazwałyśmy tę przypadłośc "Syndrom Duff" i zauwazyłyśmy jej występowanie w kilku osobach z naszego otoczenia (lol)
no właśnie, my z koleżanką nazwałyśmy tę przypadłośc "Syndrom Duff" i zauwazyłyśmy jej występowanie w kilku osobach z naszego otoczenia (lol)
Fajne:D, sama tego nie zauwazylam bo bylam za bardzo skoncentrowana na jej okropnych wlosach; ten kolor i grzywka naprawde do niej nie pasowaly...
hahha no fakt! Hilary nie ma szyi...ale oprócz tego ma troszkę grube ręce jak na taką drobną osóbkę. Gruba też nie jest - nie wiem skąd bierze się jej niewymiarowość ;p Tak na marginesie film jest fajny, ale Hilary głos ma taki sobie, toszkę jakby jej struny wycieli, ale co tam...
Oj dziewczyny ale wy zazdrosne wszystkie jesteście! Dziewczyna ma wszystko na swoim miejscu a nawet lepiej! ;) Jak na moje oko to niczego jej nie brakuje... poza mną ;P
Nie masz większego problemu niż to "gdzie Hilary ma szyję?" ?Ma ją tam gdzie ty i każdy normalny człowiek.. Chyba że nie jestes normalna?
no cóż :P wiedziałam że coś mi w niej nie pasuje :P ale ona podnosi ramiona do gory moze to dlatego... ;] i ma szerokie barki hehe alw to chyba jedyna jej wada ;]
nie tak w ogóle to ona jest ładna, a przecież każdy z nas ma jakieś tam "defekty" urody ;p...nie ma co roztrząsać tematu..
Hilary jest poprostu niezgrabna. Ma dosyć mocną górną budowę ciała - szerokie ramiona i takie "atletyczne" ręce, co nie pasuje do reszty sylwetki, bo jest niewysoka i drobna od pasa w dół. I ta duża góra + niski wzrost sprawiają wrażenie jakby Hilary nie miała szyi. Ale wiadomo, że każdy ma inną budowę - tak już jest.