PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=536957}

SzczęścieDziękujęProszęWięcej

HappyThankYouMorePlease
2010
6,8 7,3 tys. ocen
6,8 10 1 7336
5,9 7 krytyków
SzczęścieDziękujęProszęWięcej
powrót do forum filmu SzczęścieDziękujęProszęWięcej

Poprostu bardzo przyjemnie sie go ogladalo ...

Hmm to jeden z tych filmow ktory wytwarza jakies takie dziwne ciepło i spokój ... a nawet czasem sprawi ze sie usmiechniemy ... Jak na debiut rezysersko/scenariuszowy dla mnie "fullfilling".

ocenił(a) film na 9
InsanE_RabbiT

Mam dokladnie takie samo odczucie :) spokojny pozytywny film, nie narzuca sie w niczym ale i jak pozostaje w czlowieku przez jakis czas.

ocenił(a) film na 9
kaktus3000

"ale i tak pozostaje"

ocenił(a) film na 7
InsanE_RabbiT

Dokładnie!

ocenił(a) film na 8
InsanE_RabbiT

również się zgadzam, to jest dobry ciepły i spokojny film

ocenił(a) film na 7
InsanE_RabbiT

Filmik z całą pewnością optymistyczny, ale z wkładaniem Polski i Bejrutu do jednego kosza to przesadzili :-/

AJ_adrenalina

Dokładnie to samo mi przyszło na myśl. Gdy powiedział rzeby to pieprzyć i , że mogą nawet mieszkać w Polsce przywołały mi się obrazy z krajów trzeciego Świata. Może tak spostrzegają kraj Orła Białego . Co do filmu to bardzo mi się podobał. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
InsanE_RabbiT

Film sprawia ze w niektorych momentach pojawia sie delikatny usmiech na twarzy. No coz tylko sie zgodzic z poprzednimi postami:)

ocenił(a) film na 5
InsanE_RabbiT

Trochę nudnawo. Spokojnie by było, gdyby film miał klimat. Tego zabrakło i było nudnawo. Główny bochater czasem irytujący. Taki , nie wiadomo o czym film. 5/10.
Za numer z dzieckiem trochę by posiedział, prawdopodobnie z zakazem zbliżania się.
Para z ciążą - dobry materiał na rozwód po 2-3 latach. I takie tam......