PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98445}
6,3 999  ocen
6,3 10 1 999
Szczęśliwe zakończenia
powrót do forum filmu Szczęśliwe zakończenia

Oglądałam ten film wczoraj i nie dotrwałam do zakończenia przez reklamy na Polsacie :) czy
mógłby mi ktoś może napisać jak się kończy? z góry dzięki ;)

ocenił(a) film na 7
mamea

och tak, polsatowskie reklamy to poezja :) jeśli do tej pory nie wywiedziałaś się, jak film dalej się potoczył, napiszę Ci tyle, ile pamiętam. Choć nie pamiętam też, w którym momencie wyskoczyły reklamy ;p
no ale: Jude usunęła ciążę po tym, jak Frank wyrzucił ją z domu, bo Otis powiedział, że ona jest z nim tylko dla kasy. i nie było o niej więcej mowy, Maimee chyba nigdy nie ujawniła się przed swoim synem, że jest jego matką, było coś, że po iluś latach się spotkała z nim, razem z tym swoim przyrodnim bratem, znaczy ojcem chłopaka, ale on nie pamiętał jej sprzed lat z tej sytuacji, że przyszła do niego do domu, żeby zobaczyć "Nicka", po czym uciekła. Było coś na pewno jeszcze, że Charley rozstał się z tym swoim facetem i zaczął się spotykać z jakimś lekarzem. Była jakaś scena z Otisem, że chyba kolega z zespołu go pocałował. A, średnio zrozumiałam całą sprawę z tymi koleżankami lesbijkami i ich dzieckiem, ale było coś, że sądownie zabroniły Charleyowi i jego facetowi zbliżać się do dziecka. Więcej nie pamiętam...;p

ocenił(a) film na 7
karolina_jakubowska123

hehe ok, widzę że to nieźle poplątane :)
dzięki za odpowiedź :D