PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1217}

Szczęki

Jaws
1975
7,0 108 tys. ocen
7,0 10 1 108420
7,9 87 krytyków
Szczęki
powrót do forum filmu Szczęki
użytkownik usunięty

Ktoś ogląda?

ocenił(a) film na 9

Nom, ja zamierzam.

użytkownik usunięty
jankotelegazeta23

Słyszałem że pozostałe części puści TVN7

Została czwarta. Trzecia była w niedzielę, a druga tydzień temu. Ale pierwsza najlepsza więc dzisiaj obowiązkowy wieczór w TVP2:)

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

tez sobie obejrzę to Arcydzieło

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

Ja jeszcze nie widziałem (chyba że za dzieciaka). Może dzięki temu zmienię Sztivenowi Szpilbergowi ocenę z 1 na 2.

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

To właśnie na tym filmie Spielberg się wybił, więc tak na prawdę powinieneś nienawidzić ten film... he he he

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

Ha ha. Od tej strony nie pomyślałem. To chyba rzeczywiście wystarcza do wystawienia odpowiedniej oceny "Jaws" bez oglądania, czyli 1.

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

i problem z głowy, teraz nawet nie będziesz musiał się wpatrywać przez ponad 2 godziny w ekran telewizora

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

No, teraz na pewno lepiej spożytkuję czas. Dzięki za poradę maniek.
PS. Masz jeszcze limity?

ocenił(a) film na 8
jankotelegazeta23

Nie ma za co, polecam się na przyszłość

mam limit, ale mniej ograniczający

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

a kiedy całkiem Ci zdejmą?

ocenił(a) film na 10

Ja będę z pewnością oglądał, mimo, że już kilkanaście razy w życiu widziałem, film który się zwyczajnie nie może znudzić, przy okazji ocena 7,1 na portalu to jakaś kpina i skandal (niech nikt się nie sugeruje). Jestem przy okazji pozytywnie zaskoczony, że TVP postanowiła puścić taki klasyk, to nie w ich stylu (trzy tygodnie temu ta sama telewizja publiczna o tej samej godzinie uraczyła widza filmem "Malibu - atak rekinów" karykaturze prawdziwego arcydzieła którym bezdyskusyjnie są "Szczęki").

watro ogladac ?

bajla1987

koniecznie obejrzyj. klasyk. pozdrawiam.

piotrszmidt16

3 raz trzeba obejrzeć

ocenił(a) film na 6

Prawdziwy klasyk... a charakterystyczna muzyka całe życie siedzi gdzieś w głowie:)

ocenił(a) film na 8
zorcia22

Ja nagrałem, było 4x3, czyta Piotr Borowiec. Tyle wiem, ale nie więcej, bo oglądałem Cobre na TVN, a Jawsy dzisiaj sobię (znów obejrzę). Mam też nagraną wersję z TVN i tam czyta Jacek Brzostyński i też 4x3. Szczęk 2 z TVN7 nie udało mi się nagrać, bo miałem problemy z magnetowidem. Ale "dwójka" też leci w TVP, znaczy kiedyś leciała.

użytkownik usunięty

Oglądałem wczoraj i jednym słowem arcydzieło

Czekam z niecierpliwością!

użytkownik usunięty
Zajcevv

Naucz się patrzeć na daty napisania tematu.To już leciało

Było napisane dzisiaj o 20:05 bez żadnej daty! Naucz się tytułować temat, dokładniej określać czas!

użytkownik usunięty
Zajcevv

Ale ten temat napisałem przedwczoraj jak data pokazuje,więc film był kiedy go zrobiłem