raczej do tego to zmierza. W końcu nie dla filmwebowych snobów głupi film o rekinie.
olać ten ranking, olać ten portal!
Na IMDb film ma średnią 8.2 a na Rotten Tomatoes 8.9 (!). Filmweb to syf, nie należy się sugerować jego ocenami.
Polacy niestety nie sa w stanie docenic szeroko rozumianej "klasyki". Dla przecietnego polskiego widza liczy sie tu i teraz. A najlepiej, zeby byla to polska komedia romantyczna albo animacja. Zeby poprzec wybpowiedz przykladem, kilka dnie temu kolezanka zapytala mnie czy mam taki " bardzo juz stary" film o matematyku. Po chwili myslenia okazalo sie, ze chodzi jej o film "Pi" z 1998 roku! :)
Polacy niestety nie sa w stanie docenic szeroko rozumianej "klasyki". Dla przecietnego polskiego widza liczy sie tu i teraz. A najlepiej, zeby byla to polska komedia romantyczna albo animacja. Zeby poprzec wybpowiedz przykladem, kilka dnie temu kolezanka zapytala mnie czy mam taki " bardzo juz stary" film o matematyku. Po chwili myslenia okazalo sie, ze chodzi jej o film "Pi" z 1998 roku! :)
Bo Pi wygląda na zrobiony kilkadziesiąt lat temu, sam jak go oglądałem to byłem przekonany, że to jakiś stary film do momentu kiedy w ścieżce dźwiękowej usłyszałem "angel" massive attacku.