PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1217}

Szczęki

Jaws
1975
7,0 108 tys. ocen
7,0 10 1 108420
8,0 66 krytyków
Szczęki
powrót do forum filmu Szczęki

Ocena 6,9...

ocenił(a) film na 9

"Szczęki" spotkał ten sam los, co "Park Jurajski" i wiele innych wybitnych filmów. To zakrawa na
kpinę. Filmweb powinien zostać zamknięty w cholerę...

ocenił(a) film na 10
1_2_filmweb

Przesadzasz, FW to jedna z nielicznych stron w internecie, które naprawdę do czegoś się przydają.

ocenił(a) film na 9
ligoo

Niestety nie ma dla niego alternatywy, i tylko to mnie na nim trzyma...

1_2_filmweb

Pocieszę cię, że na niszowym fdb Szczęki są na 16. miejscu w rankingu. ;)

1_2_filmweb

Hahahaha. To samo pomyślałem patrząc na ocene. Też chciałem ten sam temat założyć. Wczoraj odświeżyłem sobie ten film po wieeeeluuu latach i dalej mnie zadziwia. To kult. 6,9 świadczy jacy tępi i młodzi ludzie tu siedzą.

TorcidaTiger

aż wszedłem żeby się upewnić czy to nie jakieś inne szczęki, jestem zszokowany tą oceną, świat schodzi na psy

ocenił(a) film na 9
ivec1

Nie świat, a Polska, a w szczególności Filmweb.

ocenił(a) film na 8
ivec1

Ten temat bardzo mnie rozśmieszył. Jakby ktoś nie miał życia i się na nie wściekał, bo film ma nie te cyferki co chce.

GRAnith

cholera, idę odzyskać swoje życie, przez parę miesięcy gapiłem się w średnią filmu szczęki i nie wychodziłem z domu

ocenił(a) film na 8
ivec1

Powodzenia i niech świat wstanie z tych psów!

ocenił(a) film na 4
1_2_filmweb

Powinien zostać zamknięty, bo nie podoba Ci się ocena, jaką społeczność wystawiła temu filmowi? To słuchaj, załóż sobie własną stronę, gdzie będą takie oceny, jakie sobie wymarzysz. I po problemie.

ocenił(a) film na 9
pani_sroka

Moje zdanie jest mojsze niż twojsze. Zamilcz, albo oskarżę cię o działanie na szkodę Rzeszy.

ocenił(a) film na 9
1_2_filmweb

Zgadzam się,ocena strasznie zaniżona,a przecież jak na 75 rok,to świetny Thriller,zresztą i dzisiaj znakomicie się ogląda.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
spycialec

To forum zaczyna być dziwne.