"Szczęki" spotkał ten sam los, co "Park Jurajski" i wiele innych wybitnych filmów. To zakrawa na
kpinę. Filmweb powinien zostać zamknięty w cholerę...
Przesadzasz, FW to jedna z nielicznych stron w internecie, które naprawdę do czegoś się przydają.
Hahahaha. To samo pomyślałem patrząc na ocene. Też chciałem ten sam temat założyć. Wczoraj odświeżyłem sobie ten film po wieeeeluuu latach i dalej mnie zadziwia. To kult. 6,9 świadczy jacy tępi i młodzi ludzie tu siedzą.
aż wszedłem żeby się upewnić czy to nie jakieś inne szczęki, jestem zszokowany tą oceną, świat schodzi na psy
Ten temat bardzo mnie rozśmieszył. Jakby ktoś nie miał życia i się na nie wściekał, bo film ma nie te cyferki co chce.
cholera, idę odzyskać swoje życie, przez parę miesięcy gapiłem się w średnią filmu szczęki i nie wychodziłem z domu
Powinien zostać zamknięty, bo nie podoba Ci się ocena, jaką społeczność wystawiła temu filmowi? To słuchaj, załóż sobie własną stronę, gdzie będą takie oceny, jakie sobie wymarzysz. I po problemie.
Moje zdanie jest mojsze niż twojsze. Zamilcz, albo oskarżę cię o działanie na szkodę Rzeszy.
Zgadzam się,ocena strasznie zaniżona,a przecież jak na 75 rok,to świetny Thriller,zresztą i dzisiaj znakomicie się ogląda.