Nie ma o czym gadać nudny !!! najnudniejszy film jaki w życiu widziałam ! Ogladałąm go dość dawno ale doskonale pamiętam że to nie był thriller albo horror tylko film perzygodowy a takich niecierpie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nie znasz się wcale na filmach przygodowy z rekinem ludojadem?
nie jesteś zbyt inteligentna jak tak oceniasz takie filmy dlaciebie to polecam myszke miki.
A słabiutkie to ty dziecko.
Pozdrawiam
Całkowicie zgadzam się z malganis10 dziwna jesteś i moze pomyliłaś film z Uwolnić Orkę. Polecam dla ciebie teletubisie ale byś się bała...
nie rozumiem was wszystkich czemu mowicie ze ktos sie nie zna na filmach, mnie osobiscie szczeki sie srednio podobaly. kazdy ma swoje zdanie i filmy ktore lubi (to takie banalne a malo kto to rozumie)
o gustach się nie dyskutuje. i nie zamierzam na ciebie 'najeżdżać', ale mam na ten temat coś do powiedzenia. 'szczęki', to jeden z najlepszych filmów w historii kina, w tamtych czasach ludzie będąc w kinach bali się go jak cholera. rozumiem w tych czasach, ludziom może wydawać się śmieszny, i nie dziwię się: nastała era efektów specjalnych i wszyscy zapomnieli o klasykach, które bez efektów straszyły ludzi bardziej, niż te z efektami.
pozdrawiam, frost.