Ponoć - o ile nie są to znowu najzwyklejsze plotki - powstanie kolejna część tego świetnego filmu. "Jaws 5: Resurface" - właśnie obejrzałam trailer;) I z tego, co się tam dowiedziałam, premiera planowana jest na sierpień br. Pożyjemy, zobaczymy...
Ten trailer widziałem juz dawno temu i szczerze mówiąc nie sądzę, aby ten film powstał. Może, ale coś cicho o tym. Gdyby miał byc na pewno to już dawno byłoby o tym słychać. A poza tym to Roy Scheider juz nie żyje i film na pewno gdyby, miał powstać to już nie z jego udziałem, tak jak to na trailerze jest. Pozdrawiam
Link do trailera:
http://www.youtube.com/watch?v=YjZjMRT8nEE
Nawiasem mówiąc to moim zdaniem ten trailer jest fikcją. Ci, którzy oglądali "Szczęki" uważnie, zapewne wiedzą, że postać szeryfa Brody'ego (grana przez Scheidera) została uśmiercona już w 3 części serii.
Ten trailer to lipa jest. Większość scen rekina, które w nim są umieszczone pochodzą z niemieckiego filmu Hai-Alarm auf Mallorca z 2004 roku. Sceny Roya Scheidera to wycinki z jakiejś reklamy Orange (wystarczy na YouTube wpisać Roy Scheider i będzie). Ale w każdym razie ktoś zrobił zwiastun fajny…
dałny, ten zwiastun to jedna wielka podpucha. Nigdy nie słszeliście o tzw. ZWIASTUNACH FANÓW? Bo takim właśnie jest ten.
Dla ciekawskich- obejrzyjcie sobie na youtube MUST LOVE JAWS, świetny zwiastun, naprawdę ;-))
no wlasnie tam jest napisane "FAN made TRAILER - non benefit trailer
FAN tribute / FUN" !