PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1217}

Szczęki

Jaws
1975
7,0 108 tys. ocen
7,0 10 1 107971
7,9 85 krytyków
Szczęki
powrót do forum filmu Szczęki

Ponoć - o ile nie są to znowu najzwyklejsze plotki - powstanie kolejna część tego świetnego filmu. "Jaws 5: Resurface" - właśnie obejrzałam trailer;) I z tego, co się tam dowiedziałam, premiera planowana jest na sierpień br. Pożyjemy, zobaczymy...

ocenił(a) film na 10
butterfly_14

Ten trailer widziałem juz dawno temu i szczerze mówiąc nie sądzę, aby ten film powstał. Może, ale coś cicho o tym. Gdyby miał byc na pewno to już dawno byłoby o tym słychać. A poza tym to Roy Scheider juz nie żyje i film na pewno gdyby, miał powstać to już nie z jego udziałem, tak jak to na trailerze jest. Pozdrawiam
Link do trailera:
http://www.youtube.com/watch?v=YjZjMRT8nEE

ocenił(a) film na 10
Ceglas

Nawiasem mówiąc to moim zdaniem ten trailer jest fikcją. Ci, którzy oglądali "Szczęki" uważnie, zapewne wiedzą, że postać szeryfa Brody'ego (grana przez Scheidera) została uśmiercona już w 3 części serii.

Ceglas

Właśnie.. poza tym Roy Scheider zmarł na początku 2008:/

butterfly_14

Ten trailer to lipa jest. Większość scen rekina, które w nim są umieszczone pochodzą z niemieckiego filmu Hai-Alarm auf Mallorca z 2004 roku. Sceny Roya Scheidera to wycinki z jakiejś reklamy Orange (wystarczy na YouTube wpisać Roy Scheider i będzie). Ale w każdym razie ktoś zrobił zwiastun fajny…

ocenił(a) film na 10
Cross

dałny, ten zwiastun to jedna wielka podpucha. Nigdy nie słszeliście o tzw. ZWIASTUNACH FANÓW? Bo takim właśnie jest ten.

Dla ciekawskich- obejrzyjcie sobie na youtube MUST LOVE JAWS, świetny zwiastun, naprawdę ;-))

ocenił(a) film na 9
eVeRlAsT

no wlasnie tam jest napisane "FAN made TRAILER - non benefit trailer
FAN tribute / FUN" !

ocenił(a) film na 9
victoria_

Szczęki 5 już powstały, tyle że wersja TV, można ją znaleźć pod tytułem Cruel Jaws albo normalnie Jaws 5