Jakiś film o Szczurach będzie jutro emitowany, a jaki, to się okaże. Zachęcam do wspólnego seansu i komentowania w tym temacie niezależnie od tego czy nastąpi emisja tego, czy wersji z 2003r. (lub jeszcze jakiejś innej). Tylko nie zapomnijcie ocenić właściwego filmu ;) Seans już jutro, 21.06 o 20.00 na antenie Tv4.
Faktycznie prąd odłącza a przez te ślepia widzi na czerwono. Ach te CGI spadłem z kanapy w spazmach śmiechu
Haha, ale się namęczyli nad efektami w tym filmie! Musieli wygenerować mnóstwo czerwonych kropek.
A co to za szczurza maciora? :D
http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/23880/rodzinka_oposow/
to wcale nie są szczury tylko oposy te małe jak widać to dzieci a wielki opos to ich mamusia
Szurania nie było, co najwyżej chrapanie, ale były jęki z oddziału neurologicznego piętro niżej no i pozostała by atmosfera z filmu xD Nie było z kim, zresztą prysznice są lepsze xD
Jaki profesjonalizm razili sie prądem. Czy zły pracownik szpitala też jest szczurem??
tak mi się przypomniało kilka lat temu niedaleko mnie kiedy zamkneli fabryke pasz i koncentratów i przekształcili w magazyny itp najpierw musieli zrobić porządek właśnie z tymi gryzoniami i szczerze bo byłem świadkiem fadroma musiała zrobić kila kursów żeby wszystkie załadować :)
O rany, nie dziwię się że się tam nalęgło, na pewno zostało tam sporo starej paszy źle przechowywanej.