Lekki,łatwy i przyjemny filmik.Kilka scen jest naprawdę dobrych przy których można się szczerze uśmiechnąć(jedna z moich ulubionych to ta z dwoma minutami spóżnienia).Dobrzy Spacey i Farell.Osobne słówko należy się pani Aniston,która została bardzo ciekawie obsadzona,na przekór jej dotychczasowemu wizerunkowi słodkiej dziewczyny z komedii romantycznych.Do takiej dentystki,to chyba nawet ja bym chodził bez strachu.
Bardzo dobra komedia!
Dialogi są dobrze dobrane itd., ale nie o tym chciałem napisać.
Film chciałem obejrzeć ze względu na aktorów, bo fabuła mnie tak bardzo nie interesowała. No i jestem pełen podziwu gry aktorskiej. Renoma tych większych gwiazd, czyli Spacey, Aniston i Farrell jak najbardziej zasłużona. Najbardziej zadziwił mnie właśnie ten ostatni. Rewelacyjnie zagrał dupka:) Również Foxx dobrze zagrał. Jeszcze parę słów na ten głównych aktorów. Z tej trójki najlepszy dla mnie był Charlie Day. Doskonale się spisuję w tych komediach , które już oglądałem np. "Stosunki międzymiastowe". Choć reszta też nieźle zagrała swoje role.
Fabuła jest średnia (szczególnie chodzi mi o proste, niezaskakujące zakończenie). Jednak fabuła nie musi być mistrzowska w komedii, ale za to taki ma być humor. Moim zdaniem tak właśnie jest.
Ocenę może trochę zawyżyłem, ale trudno. Być może oglądając film któryś raz z kolei ocenę obniżę, ale póki co 8.
Polecam:)
P.S.
Najśmieszniejsza scena dla mnie, kiedy muszą posprzątać kokę. Szczególnie Charlie Day:)