PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=541045}

Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130384
6,0 45 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

Super

ocenił(a) film na 8

Na początku nie moglam sie do tego przekonac ale gdy sami postanowili wziąć sprawy w swoje ręce i akcja sie rozkrecila zmienilam zdanie. Dla mnie film naprawde fajny. Polecam.

asiorek_95

Zgadzam się. Najlepsza komedia, jaką ostatnio widziałem. Świetni aktorzy. 8/10

ocenił(a) film na 7
Franio

Było kilka (lub nawet kilkanaście) momentów , gdzie uśmialiśmy się po pachy ze znajomymi.
Może próba pozbycia się swoich szefów trochę niesmaczna ,ale temat ogólnie bardzo na czasie niestety. Dale jako broniący się przed panią dentystką skrzekliwy antyzalotnik jej wdzięków jest wręcz niemożliwy. Dobrze też wypada cała trójka ,która prześladuje w pracy naszych bohaterów. Zwłaszcza Jennifer Aniston o dziwo ( całkiem ponętnie ).
Ogólnie rzecz ujmując ,całkiem, całkiem komedyjka. Może to nie jest ''Kac Vegas'' jedynka ,ale zobaczyć bez przeszkód można. Przyznałbym może i 6 ,ale ''oczko'' podbijam za wredne szefostwo bo jest bynajmniej BEZKONKURENCYJNE!
pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
djrav77

Dobry filmek:) Całkiem niezła obsada, zasługuje na 7/10;)

ocenił(a) film na 7
djrav77

Dla mnie film calkiem spoko. Mozna obejrzec, momentami jest smiesznie.
Dla Aniston ogroooomny plus, bo wyglada tu (chyba dzieki ciemniejszym niz zwylke wlosom) pięknie :)

ocenił(a) film na 7
djrav77

Nie rozumiem co ludzie widzą w Kac Vegas. Przecież to nie był żaden przełom. Wszyscy tylko: Kac Vegas to to nie jest. Film był dobry. Podobnie jak Kac Vegas.
Poza tym Aniston - wyglądała rewelacyjnie.

ocenił(a) film na 10
Franio

Podpisuję się pod Wami. Świetna komedia :) Najważniejsze, że nieromantyczna, bo tych mam już dość.

ocenił(a) film na 7
Franio

Zgadza się, naprawdę się uśmiałam. Dużo śmiesznych momentów i dialogów. Jestem pod wrażeniem młodego scenarzysty, bo chłopak ma chyba 26 lat!

ocenił(a) film na 9
asiorek_95

Mi również film się bardzo podobał, minęło trochę czasy od ostatniej komedii gdzie się sporo razy brechtałem, i ta Jennifer sexi wyszła ;p

ocenił(a) film na 8
asiorek_95

dobrze mowisz, daj kieliszek to ci poleje

ocenił(a) film na 8
uncut

haha : D Z przyjemnością !!