PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179}

Szeregowiec Ryan

Saving Private Ryan
1998
8,1 659 tys. ocen
8,1 10 1 659360
7,9 80 krytyków
Szeregowiec Ryan
powrót do forum filmu Szeregowiec Ryan

Co tu duzo gadać

ocenił(a) film na 10

Najlepszy film o tematyce wojennej jaki do tej pory powstał.

ocenił(a) film na 6
Ready2

oj malo filmow wojennych sie chyba widzialo... Omaha- najlepsza scena batalistyczna w historii, film- mierny

ocenił(a) film na 10
Plainview

Mierny? Nie bluznij mi tu klimkov, dla mnie i większości jest celujący, poczytaj opinie

Ready2

To, że dla Ciebie i więksozści jest celujacy, wcale nie znaczy że ktoś ma mówić inaczej. Własne zdanie jest elementarną wartoscią na forum - bez niej nie miało by to sensu...
Pozdrawiam ,Szymek

ocenił(a) film na 10
Ready2

Oczywiście że każdy ma kardynalne prawo do własnego zdania. Ale jak ktoś mi Szeregowca zszarga to ubiję!!! Szeregowiec Ryan to najlepszy film wojenny w historii kina. Kropka.

ocenił(a) film na 6
Hulk

jak sie malo filmow wojennych widzialo, to moze i sie "szeregowiec" podobac...

użytkownik usunięty
Plainview

Wszystko mi sie w nim podobało oprócz przeklętego wyolbrzymiania patriotyzmu amerykanów,jakby to oni tylko cierpieli przez tą wojne.Po za tym wymiatający.Przyznaje że za wiele filmów wojennych nie oglądałem ale skoro jest wiele lepszych to z chęcią bym sobie je obejżał.Mógłbyś sie towarzyszu Klimkov rzucić paroma tytułami?Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9

Chcesz lepszy film wojenny od Szeregowca Rayana ? Prosze bardzo choćby Stalingrad, Brotherhood i z klasyków O jeden most za daleko.

użytkownik usunięty
szeryf_3

Stalingrad i O jeden most za daleko oglądałem i musze przyznać że są to bardo dobre filmy.Za to musze jeszcze nadrobić zaległości związane Brotherhood