PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179}

Szeregowiec Ryan

Saving Private Ryan
1998
8,1 659 tys. ocen
8,1 10 1 659370
7,9 80 krytyków
Szeregowiec Ryan
powrót do forum filmu Szeregowiec Ryan

Film trwa ok 170 minut, zaczyna się o 20.00, a o 23.05 zaczynają się Chłopcy z ferajny- na reklamy mają zaledwie 15 minut, dawniej było koło 40!! Pozytywne zaskoczenie:).

Gelu_2

Też zwróciłem na to uwagę i jestem zaskoczony. W takim razie postaram się obejrzeć. Kusi jeszcze kolejny film, ale do 1:40 chyba nie wytrwam po wyczerpującym dniu... ;)

Camil

również zwróciłam na to uwagę :) ale bardziej mnie zdziwiło, że kiedyś oglądałam ten film i nie czułam tych 3 godzin! :P

Gelu_2

Dziś, albo wczoraj oglądałem film na Polsacie i był tylko jeden blok reklamowy który trwał zaledwie 10 min. :P Może spóźniony prezent na Święta :D.

ocenił(a) film na 8
Gelu_2

Faktycznie żadnych reklam:) Tesco Szczęśliwego!

ocenił(a) film na 9
savix82

fuck, włączam TVN a tu Szeregowiec Ryan, czemu wcześniej nie sprawdziłem?! nieeeeee :( :( :(

Nabukadnezar

no dokładnie.miałam zamiar oglądać ale coś sobie ubzdurałam że jest o 22.30- naprawdę nie wiem skąd mi się to wzięło.Teraz to już nie ma po co zaczynać.I znowu wydatek na DVD będzie.Cóż zrobić.

ocenił(a) film na 8
Jenks

Wczoraj na polsacie poleciały dwa filmy ("Full Monty" i "Moulin Rouge") jeden po drugim, bez przerwy na reklamy między nimi! szok, jeszcze niedawno puszczano tam film pół godziny później niż w programie żeby mógł przelecieć blok reklamowy. teraz wszystko o czasie i nie ma tak wkur***jących okienek z reklamami podczas filmów (Tom Hanks gada sobie z BrzydUlą).. ale jakiś durny pasek z życzeniami był, który już podczas "MR" zasłaniał połowę dolnej linijki napisów :|

Jenks

W zamian za przydługie bloki reklamowe, TVN zaserwował nam reklamówki, zapowiedzi swoich debilnych seriali i inne spoty, które pojawiały się na 1/3 ekranu mniej więcej co 10 minut w najważniejszych momentach filmu - GEHENNA.