najlepszy film wojenny jaki widziałem mimo ze ich nie lubie ten mnie poprostu rozwalił kazdy powinien go obejzec naprawde świetny długo mozna sie rozpisywac nad zaletami filmu naprawde POLECAM!!!!
Rozczarowałam się nim - był to jedyny film dotyczący wojny, podczas którego oglądania nie wytrwałam do końca.
mówie to oczywiście do private witt, który ten film uważa za pake do dzieci na którym co minute leje sie krew...
Czy my rozmawiamy o tym samym filmie wątpie wiesz sa gusta i gusciki sa takze wyjątki takie jak ty czyli bezguscia:)Pozdrowienia dla wszystkich dzieciaków i bezgusci:)
poważny film o wojnie to dajmy na to "o jedne most za daleko", "Cienka Czerwona Linia", "Pluton", a ten zrobiono dla kobiet i dla was:], ale się hanks i spielberg zrehabilitowali i powstała świetna "Kompania Braci".
No cóż, ale niektórzy kupują tą bajeczkę " wyślijmy po Rayana ekipę matce został ostatni syn, co to będzie jak go straci" :D no i oczywiście ta piękna amerykańska flaga łopocząca na wietrze -patos dla fanek titanica nic więcej :] cóż ale są te fakt faktem walające się tu i ówdzie flaki, nie no przecież realistyczne flaki wystarczą żeby nadać filmowi status arcydzieła :]
a teraz dzieciaki myć się i spać :]
''a ten zrobiono dla kobiet i dla was:]''
No tak. Dla ciebie zrobiono 'Koziołka Matołka' ;]
''a teraz dzieciaki myć się i spać :]''
Nie no, jednak ci nie potowarzyszymy:) Przed snem jeszcze obejrzymy 'Szeregowca Ryana'.