Kto dał prawo pisać recenzje damenowi32@wp.pl??!! No przecież szkoda komentować to ***. Film po prostu świetny. Jak napisze kiedyś recenzje to udowodnie to z pozoru banalne stwierdzenie...
Spokojnie, nie denerwuj się tak. Demokracja jest, nie? Każdy ma prawo ośmieszać się sam.
Dał mu to prawo Naród polski - akceptując w referendum Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej
Ma trochę racji... film jest bardziej patetyczny niż wszystkie gwiazdki na fladze USA.... i jeszcze ciągle ta muzyczka w tle.. i Flaga Flaga Flagaaaaaaaaaa
Damen32 ma rację, gdyż film jest moim zdaniem słaby. Jedyna dobra scena to początek filmu --> lądowanie na plaży.
Kto dał prawo pisać ci takie debilne komentarze. Każdy może napisać recenzje filmu. Istnieje coś takiego jak gust. Nie każdemu musi się podobać
ten film (mi się akurat podobał), a to, że nie zgadzasz się z jego zdaniem to nie powód żeby kogoś obrażać.
Film jest super. Ale autor recenzji sądzi inaczej. Nic złego w tym nie ma. Nie podobał mu sie film, więc napisał taką recenzje jaką napisał. Myślisz że skoro tobie się film podobał to spodoba się każdemu? Jesteś w wielkim błędzie
recenzent powinien brać pod uwagę wiele czynników ... ja uważam że film zasługuje na szacunek chociażby ze względu na wysiłek jaki Spielberg włożył w niego, aby każdy szczegół zgadzał się z historią i przygotowanie aktorów, do grania trudnych ról, poza tym ten film jak najbardziej oddał cierpienie jakie przeżywali żołnierze na wojnie ... i z jednym się nie zgadzam, kompanię braci obejrzałam już dawno, szeregowca dopiero teraz i jakoś do szeregowca się nie zraziłam, nawet powiem więcej, podoba mi się na równi z kompanią.
A ja popieram damiena32@wp.pl!!! Co prawda napisałbym troche łagodniejszą recenzje, ale z zarzutami przez niego stwianymi zgadzam sie w 100%. Szeregowiec Ryan jest filmem wybitnym TYLKO I WYŁĄCZNIE ze względu na sceny batalistyczne, a zwłaszcza sekwencje desantu w Normandii.
Pozdrawiam.