PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=179}

Szeregowiec Ryan

Saving Private Ryan
1998
8,1 659 tys. ocen
8,1 10 1 659370
7,9 80 krytyków
Szeregowiec Ryan
powrót do forum filmu Szeregowiec Ryan

Kto dał prawo pisać recenzje damenowi32@wp.pl??!! No przecież szkoda komentować to ***. Film po prostu świetny. Jak napisze kiedyś recenzje to udowodnie to z pozoru banalne stwierdzenie...

ocenił(a) film na 8
Aidan_2

Spokojnie, nie denerwuj się tak. Demokracja jest, nie? Każdy ma prawo ośmieszać się sam.

ocenił(a) film na 10
Aidan_2

Dał mu to prawo Naród polski - akceptując w referendum Konstytucję Rzeczypospolitej Polskiej

Aidan_2

Ma trochę racji... film jest bardziej patetyczny niż wszystkie gwiazdki na fladze USA.... i jeszcze ciągle ta muzyczka w tle.. i Flaga Flaga Flagaaaaaaaaaa

ocenił(a) film na 6
Aidan_2

Damen32 ma rację, gdyż film jest moim zdaniem słaby. Jedyna dobra scena to początek filmu --> lądowanie na plaży.

ocenił(a) film na 7
Aidan_2

Kto dał prawo pisać ci takie debilne komentarze. Każdy może napisać recenzje filmu. Istnieje coś takiego jak gust. Nie każdemu musi się podobać
ten film (mi się akurat podobał), a to, że nie zgadzasz się z jego zdaniem to nie powód żeby kogoś obrażać.

użytkownik usunięty
Aidan_2

Film jest zajebisty bez dwóch zdań. Nie ma co polemizować na ten temat...

ocenił(a) film na 9
Aidan_2

Film jest super. Ale autor recenzji sądzi inaczej. Nic złego w tym nie ma. Nie podobał mu sie film, więc napisał taką recenzje jaką napisał. Myślisz że skoro tobie się film podobał to spodoba się każdemu? Jesteś w wielkim błędzie

ocenił(a) film na 10
Adam50000

recenzent powinien brać pod uwagę wiele czynników ... ja uważam że film zasługuje na szacunek chociażby ze względu na wysiłek jaki Spielberg włożył w niego, aby każdy szczegół zgadzał się z historią i przygotowanie aktorów, do grania trudnych ról, poza tym ten film jak najbardziej oddał cierpienie jakie przeżywali żołnierze na wojnie ... i z jednym się nie zgadzam, kompanię braci obejrzałam już dawno, szeregowca dopiero teraz i jakoś do szeregowca się nie zraziłam, nawet powiem więcej, podoba mi się na równi z kompanią.

ocenił(a) film na 7
Aidan_2

A ja popieram damiena32@wp.pl!!! Co prawda napisałbym troche łagodniejszą recenzje, ale z zarzutami przez niego stwianymi zgadzam sie w 100%. Szeregowiec Ryan jest filmem wybitnym TYLKO I WYŁĄCZNIE ze względu na sceny batalistyczne, a zwłaszcza sekwencje desantu w Normandii.
Pozdrawiam.