A ktoś Ci każe ponownie ten film oglądać na Polsacie, czy sam Polsat Ci każe go oglądać? Nie, zatem nie zmienia to faktu, że seria Szklanej pułapki jest świetna poza częścią czwartą.
Oj, zastanowiłbyś się przed wypisywaniem bzdetów. A gdzie ma oglądać te filmy, skoro tylko ten durny Polsat je wyświetla? Strasznie lubię takich kretynów piszących "a kto ci każe oglądać", albo "jak ci się nie podoba, to wyłącz".
No i dobrze Rychu napisał . Przecież ma jeszcze co najmniej antypubliczną i tefałen. Wspaniałe telenowele i tańce z kur..mi:)
Kolego, zacznijmy może od tego, że nie wyzwałem nikogo od "kretyna" i proszę odwdzięczać się tym samym. Następnie przejdźmy do pisania n/t i z całym szacunkiem, ale nie jest to bzdet. Być może kolega, który narzeka iż Polsat obrzydził mu ten film nie ma kablówki ani niczego poza czterema kanałami - tvp1, 2, polsatem i powiedzmy tvnem lub tvn info. Ale wyjdźmy z założenia, że skoro napisał tutaj swoją wypowiedź w internecie, to ma dostęp do niego zatem może na spokojnie oglądać filmy w internecie i ściągać filmy przez internet na dysk komputera. Tym samym stanie się panem własnego losu, on sam będzie decydował, co dzisiaj sobie obejrzy, na jaki gatunek ma ochotę, itd., a nie będzie mu tego narzucać telewizja, której imho nie lubię Solorzowego Polsatu, prorządowego SB-kowskiego TVN i lewackiego TVP. Zadałeś najbardziej durne pytanie, na które jest najbardziej prymitywna odpowiedź - "A gdzie ma oglądać te filmy, skoro tylko ten durny Polsat je wyświetla?". Odpowiedziałem gdzie. Dziękuję.
Sorry ale oglądanie filmów (jakichkolwiek) na Polsacie to porażka.
Gdzie ma oglądać? Na DVD, na blu-ray, we właściwych proporcjach obrazu, bez durnych przerw reklamowych, wtedy kiedy się ma na to ochotę.
gosciu jak ogladasz z dubingie to o co ci chodzi kup seobie wersje DVD a nie w TV filmy ogladasz jak jakis cieć
Zatem po kolei drodzy hejterzy:
"A ktoś Ci każe ponownie ten film oglądać na Polsacie, czy sam Polsat Ci każe go oglądać? Nie, zatem nie zmienia to faktu, że seria Szklanej pułapki jest świetna"
Nie zmienia to faktu, że jak widzę kolejną reklamę megahitu w polsacie, to zbiera mnie na rzygi jak Bruce Willis po raz kolejny ratuje lotnisko. Tak. Polsat obrzydził mi ten film choćby takimi reklamami.
"Ale wyjdźmy z założenia, że(...) może na spokojnie oglądać filmy w internecie i ściągać filmy przez internet na dysk komputera. Tym samym stanie się panem własnego losu, on sam będzie decydował, co dzisiaj sobie obejrzy, na jaki gatunek ma ochotę, itd., a nie będzie mu tego narzucać telewizja, (...)"
Ale wyjdźmy z założenia, że nie jestem piratem/złodziejem/paserem tak jak Ty i nie ściągam pirackich kopii z internetu, bo to takie fajne, jak Ty. Skoro tak, to wole być Panem własnego TV. To już ćwierćmózg z Nortonem w avku ma w tej chwili ode mnie więcej szacunku niż Ty ;p
"Sorry ale oglądanie filmów (jakichkolwiek) na Polsacie to porażka."
J/w. Nie musisz oglądać filmów w TV, żeby TV Ci je obrzydziła. Same reklamy wystarczą, a jak już srasz ten film po raz setny "bo nie ma nic innego", albo "do snu", to chcąc nie chcąc masz już od tego nudności.
"gosciu jak ogladasz z dubingie to o co ci chodzi kup seobie wersje DVD a nie w TV filmy ogladasz jak jakis cieć"
Cieć to Cie chyba uczył języka ojczystego i Cie nie douczył ;p Najpierw opanuj słownik języka polskiego, potem się wypowiadaj na forum cieciu/śmieciu ;p