PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9977}

Szkoła czarownic

The Craft
1996
6,2 21 tys. ocen
6,2 10 1 20772
5,8 17 krytyków
Szkoła czarownic
powrót do forum filmu Szkoła czarownic

Moi Drodzy,
czy ktoś, kto wczoraj oglądał ten film mógłby mi opisac końcówkę?? Przez tą wczorajszą wichurę nie miałam prądu i nie obejrzałam do końca. Skończyłam w momencie, gdy czarownice czalały na drogach czerwonym kabrioletem... Będę wdzięczna za wszystkie opisy... Pozdrawiam :*

ocenił(a) film na 5
asianna

Heh, nie lubię opowiadać końców,ale dla Ciebie zrobie wyjątek;) W dużym skrócie można powiedzieć, że koleżanki Sary straciły kontrolę nad swą mocą i zaczęły czynić zło - zwłaszcza Nancy, ktora m.in. doprowadziła do śmierci Chrisa (tak się nazywał ten chłopak?). W końcu czarownice popadły w konflikt, który o mały włos nie zakończył się śmiercią Sary. Pomogła jej sprzedawczyni z magicznego sklepiku...Okazało się,że matka dziewczyny była czarodziejką, a ona sama ma wiele, odziedziczonych po niej magicznych mocy.
Oczywiście musialo dojść do konfrontacji - wygrywa ją Sarah. Bonnie i Rochelle(?) tracą swoje zdolności, natomiast Nancy trafia do ..szpitala dla obłąkanych..
Wichury są straszne...
Pozdrawiam:)

m_wilkolazki

Dziękuję Ci, za zrobienie tego wyjątku :):):) Domyślałam się, co do jej matki. Stały motyw, o ile się nie mylę, to tak samo było w przypadku Carrie - zdolności telekinetyczne. Lepiej byłoby obejrzeć, ale twój opis + moja wyobraźnia i mam jakiś tam prowizoryczny obraz. Dzięki :)