taaaa....czarownice..... Chyba raczej debilne malolaty Wezcie sie troche zastanowcie idiotki! czarownice..... haha.... jakie to gowniarskie Chyba w Barbi sobie taka zabawe zajebista wymyslilyscie
Gówniarska jest twoja wypowiedz...A jak juz zostalo wspomniane,to jest wicca,moze przedstawiona w nieco przerysowany sposob,ale jednak nie do konca jest to fikcja.
HAHAHAHAHAHA xD ten tekst to mnie rozbroił "jakie to gowniarskie Chyba w Barbi sobie taka zabawe zajebista wymyslilyscie" :D Przecież osoba pisząca to nie wie co to film :P
JA ośmielę się twierdzić że bardziej mi się podoba Wicca niż chrześcijanizm.
Wicca włada swoim własnym światem i daje człowiekowi do zrozumienia że jest nietylko zwykłym szarakiem.
Niektórzy powiedzą że magia nieistnieje choć sami niewiedzą czy sam Bóg istnieje
Niestety nadszedł ten dzień. Prowokacje w stylu czułego_wojtka dotarły na Filmweb. Ale idiotów nigdzie nie brakuje....
... i nawet na Filmwebie ktoś tępy sobie pomyślał "zacznę pisać bzdury i zobaczę ile osób odpowie". Szkoda. Bo Filmweb to był taki ostatni bastion.
piszesz, że ktoś pisze bzdury tak jakbyś ty mądrze pisał. O co ci w ogóle chodzi :/