PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9977}

Szkoła czarownic

The Craft
1996
6,2 21 tys. ocen
6,2 10 1 20837
5,8 17 krytyków
Szkoła czarownic
powrót do forum filmu Szkoła czarownic

taaaa....czarownice..... Chyba raczej debilne malolaty Wezcie sie troche zastanowcie idiotki! czarownice..... haha.... jakie to gowniarskie Chyba w Barbi sobie taka zabawe zajebista wymyslilyscie

ocenił(a) film na 10
ewica

ta zabawa to jest wiara Wicca i to nie jest wymyślone

ocenił(a) film na 10
ewica

to jest film, film, a wiesz co to film?? to nie rzeczywistość :P

ewica

Gówniarska jest twoja wypowiedz...A jak juz zostalo wspomniane,to jest wicca,moze przedstawiona w nieco przerysowany sposob,ale jednak nie do konca jest to fikcja.

ewica

HAHAHAHAHAHA xD ten tekst to mnie rozbroił "jakie to gowniarskie Chyba w Barbi sobie taka zabawe zajebista wymyslilyscie" :D Przecież osoba pisząca to nie wie co to film :P

ocenił(a) film na 9
dimian

JA ośmielę się twierdzić że bardziej mi się podoba Wicca niż chrześcijanizm.
Wicca włada swoim własnym światem i daje człowiekowi do zrozumienia że jest nietylko zwykłym szarakiem.
Niektórzy powiedzą że magia nieistnieje choć sami niewiedzą czy sam Bóg istnieje

ocenił(a) film na 8
ewica

Niestety nadszedł ten dzień. Prowokacje w stylu czułego_wojtka dotarły na Filmweb. Ale idiotów nigdzie nie brakuje....

ocenił(a) film na 8
michal_mm1

... i nawet na Filmwebie ktoś tępy sobie pomyślał "zacznę pisać bzdury i zobaczę ile osób odpowie". Szkoda. Bo Filmweb to był taki ostatni bastion.

ocenił(a) film na 10
michal_mm1

piszesz, że ktoś pisze bzdury tak jakbyś ty mądrze pisał. O co ci w ogóle chodzi :/

ocenił(a) film na 8
michal_mm1

............................... bez komentarza...................