PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537074}

Szkoła melanżu

Booksmart
2019
6,1 15 tys. ocen
6,1 10 1 14824
6,6 54 krytyków
Szkoła melanżu
powrót do forum filmu Szkoła melanżu

Słaby !

ocenił(a) film na 3

Może małolatom się to spodoba ? Reszcie która oczekuje troszeczkę więcej ? Raczej nie ! Jak dla mnie porażka !

ocenił(a) film na 6
con_desiros

No z pewnością raczej nie. Tym bardziej że jest on jednym z najwyżej ocenionych filmów tego roku przez dziennikarzy jak do tej pory. No ale miło że wypowiadasz się za wszystkich.

con_desiros

Ja małolatem nie jestem a mi się bardzo podobał. Nie pamiętam kiedy się tak dobrze bawiłem podczas oglądania jakiejkolwiek produkcji.

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Ja tam jestem u progu trzydziestki i, oglądając Booksmart, żałuję, że takich filmów nie kręcono, gdy byłam w wieku jego bohaterów.

con_desiros

nie tyle co słaby, a po prostu żenujący w cholerę. mogę na palcach jednej ręki policzyć ile razy się zaśmiałam. reklamują "Booksmart" jako najlepsza komedia roku. jasne, o ile zataczasz się ze śmiechu na komediach Setha Rogena albo komediach rodzaju "Szefowie wrogowie" i na ogół bawią cię żarty żenująco niskich lotów rodzaju 'narkotykowe odloty'. żenada.

ocenił(a) film na 7
isobel

Taka wysublimowana, ojej xD

yossarian84

ojej, jaki prostaczek! ;)
nie spodobała mi się żenująca komedia i od razu jestem wysublimowana? może i masz 35 lat na karku, ale mentalnie bez dwóch zdań gimbaza.

ocenił(a) film na 4
isobel

W sumie ta stop motion byla najlepsza czescia tego filmu... Niestety pomysl ukradziony z Harolda i Kumara...

ocenił(a) film na 7
con_desiros

Mam 35 lat i oczekuję od komedii o nastolatkach czegoś więcej, niż żenująco-obrzydliwych tekstów. Właśnie dlatego ten film mi się podobał.