Co to jest? Ja nie mogę! W życiu nie oglądałam głupszego filmu! Ten film to jakaś parodia 1 części. Boże! Nie no sory, ale dla mnie taka jest prawda. Możecie mi napisać, że się nie znam na filmach ale to moje zdanie.
Jezu!
Najbardziej rozwalił mnie tekst "Grają w mieście nowy film James'a Van Der Beek'a". xD
Nieźle. 3/10.
Masz racje film powala... brakiem talentu i profesjonalizmu reżysera i całej ekipy
ALE
nie musisz do tego wzywać Boga i Jezusa! To nie oni nakręcili ten film! Jeśli nie potrafisz w inny sposób wyrazić swoich emocji to lepiej nie pisz nic - przynajmniej nie będziesz obrażał wyznawców doktryny chrześcijańskiej.
Ale film jest dla takich cioterskich dresików dla których "zaliczenie" jest najwazniejsze. 1/10 ze względu na pogarde dla tresci.
koles ile Ty masz lat? Widocznie nie znasz sie na filmach, to nie jest film dla ciot.
też się zgadzam, ze ten film to kicha, to było nienormalne i takie sztuczne ;/ Już lepiej byłoby gdy ta historia zakończyła sie normalnie czyli miłością przezwyciężajacą wszystko,a tu bez żadnych skrupułów trójkącik powstał ;/ jestem rozczarowana
Nie było żadnego trójkącika.Była o nim mowa ale czy ktoś widział żeby ta Kathryn choć się całowała na końcu filmu z tym Sebastianem.Nonsens.A po drugie przecież Kathryn mówi Sebastianowi że jest kobietą której nigdy nie miał więc moim zdaniem wersja że był jakikolwiek trójkącik jest bezpodstawna i niedorzeczna.
Gdyby film zakończył się "miłością przezwyciężajacą wszystko" Sebastian w pierwszej części musiałby być głęboko uczuciowym chłopakiem.