Szkoła uwodzenia 2

Cruel Intentions 2
2000
5,4 17 tys. ocen
5,4 10 1 17377
Szkoła uwodzenia 2
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 2

Co to jest? Ja nie mogę! W życiu nie oglądałam głupszego filmu! Ten film to jakaś parodia 1 części. Boże! Nie no sory, ale dla mnie taka jest prawda. Możecie mi napisać, że się nie znam na filmach ale to moje zdanie.
Jezu!
Najbardziej rozwalił mnie tekst "Grają w mieście nowy film James'a Van Der Beek'a". xD
Nieźle. 3/10.

Valenciaa

Masz racje film powala... brakiem talentu i profesjonalizmu reżysera i całej ekipy
ALE
nie musisz do tego wzywać Boga i Jezusa! To nie oni nakręcili ten film! Jeśli nie potrafisz w inny sposób wyrazić swoich emocji to lepiej nie pisz nic - przynajmniej nie będziesz obrażał wyznawców doktryny chrześcijańskiej.

ocenił(a) film na 1
Valenciaa

Ale film jest dla takich cioterskich dresików dla których "zaliczenie" jest najwazniejsze. 1/10 ze względu na pogarde dla tresci.

ocenił(a) film na 10
Human_

koles ile Ty masz lat? Widocznie nie znasz sie na filmach, to nie jest film dla ciot.

ocenił(a) film na 4
Valenciaa

też się zgadzam, ze ten film to kicha, to było nienormalne i takie sztuczne ;/ Już lepiej byłoby gdy ta historia zakończyła sie normalnie czyli miłością przezwyciężajacą wszystko,a tu bez żadnych skrupułów trójkącik powstał ;/ jestem rozczarowana

ocenił(a) film na 7
madziulax

Nie było żadnego trójkącika.Była o nim mowa ale czy ktoś widział żeby ta Kathryn choć się całowała na końcu filmu z tym Sebastianem.Nonsens.A po drugie przecież Kathryn mówi Sebastianowi że jest kobietą której nigdy nie miał więc moim zdaniem wersja że był jakikolwiek trójkącik jest bezpodstawna i niedorzeczna.

ocenił(a) film na 7
bloodman1009

Oczywiście mówi to w 1 części szkoły uwodzenia.

madziulax

Gdyby film zakończył się "miłością przezwyciężajacą wszystko" Sebastian w pierwszej części musiałby być głęboko uczuciowym chłopakiem.

ocenił(a) film na 6
Valenciaa

a to nie byla parodia? ;o mnie bawilo wiec dalam 6.. wszytsko bylo by dobrze ale gatunek tego filmu to z pewnoscia nie dramat ;/