PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31887}

Szkoła uwodzenia 2

Cruel Intentions 2
2000
5,4 17 tys. ocen
5,4 10 1 17355
Szkoła uwodzenia 2
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 2

LUDZIE PROSZE!!!!!

użytkownik usunięty

PLIS POWIEDZCIE JAK ON SIĘ SKOŃCZYŁ?????????

chybA nikt tak naprawde nie wytrzymał do końca tego filmu jeszcze i się nie dziwie wcale...

użytkownik usunięty
ginger

No,już widziałam zakończenie i w sumie słaby. Czemu sequele nigdy nie dorastają pierwszym filmom? Bo nie ma w nich tej pasji i pomysłu,sama wtórność:-(

użytkownik usunięty

Nie mów, że sequele NIGDY nie dorastają pierwowzorom, bo to nie jest prawda, ale pewnie nie oglądałaś wiele filmów w swoim życiu (przynajmniej tych bardziej wartościowych:P
Pozdrawiam

użytkownik usunięty

He? no sory,obraziłeś mnie:-((( czasami zdarzają się dobre ale bez przesady,to sa wyjątki

użytkownik usunięty

He? no sory,obraziłeś mnie:-((( czasami zdarzają się dobre ale bez przesady,to sa wyjątki

ocenił(a) film na 7

ja ci powiem jak sie skonczylo...

wiec jak pewnie wszyscy wiedza,2 jest wprowadzeniem do 1 czesci
Sebastian byl niby zakochany w tej Lilly czyjak ona sie tam nazywaka.a ona okazala sie przyjaciulka Kathryn ,i obie przerobyly do na casanowe :P

z Cherie,jak obieca Kathryn na poczatku roku,za pomoca Sebastian zrobila dziwke :d

i koniec !!

ocenił(a) film na 1
Monia_49

Nie Lilly tylko Danielle, beznadziejne zakonczenie, jak nagle pojawiły się napisy to się zdziwiłam że to koniec... bez sensu... film do dupy i tyle... kto nie oglądał ma dzikie szczęście!!!!

Dominique_11

hehehe, ja już po reklamie wiedziałam, że to byłoby tylko marnowanie czasu:)