PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31887}

Szkoła uwodzenia 2

Cruel Intentions 2
2000
5,4 17 tys. ocen
5,4 10 1 17355
Szkoła uwodzenia 2
powrót do forum filmu Szkoła uwodzenia 2

Szkoła rozpaczy

ocenił(a) film na 1

Film ten powinien być parodią części pierwszej a nie jej następcą. Bohaterowie są płytcy i bezmyślni, a grający ich aktorzy nie są wstanie w żaden sposób oddać nastroju pierwszej części. Dialogi są beznadziejne, lub są dokładną kopią tych z orginału. No ale czego ja się spodziewałem. W końcu miał to być 24 odcinkowy serial dla widowni amerykańskiej. Jednym słowem CHŁAM.

ocenił(a) film na 6
Medlok

24 odcinkowy????co ty gadasz ma byc 24 odcinki tego filmu????kurde mam nadzieje ze tak bo chce ten film ogladac jeszcze wiele razy takie filmy sa syuper oczywiscie nic nie dorówna jedynce chociaz trójka jest tez fajna:)): odezwij si eplease na moje GG 9140737 powiesz dokładnie o co chodziło z tymi 24 odcinkami oki??pozdro

ocenił(a) film na 2
Medlok

Zgadzam się z Twoją opinią w 100%.Pozdrawiam,narka:-)

ocenił(a) film na 2
Mikimoto_

A ja się z wami nie zgadzam.Jeśli kolejne częsci filmu mają być tak samo beznadziejne jak 2,3 to lepiej niech już nikt kigdy nie zabiera się do kręcenia kolejnych częsci."Szkoła Uwodzenia"(tylko i wyłącznie pierwsza część) jest moim ulubionym filmem który moge oglądac i oglądac a i tak mi się nie znudzi.Tak zapewne pozostanie.Pozdrawiam Pa Pa:-)