Szkoła wyrzutków

Toy Soldiers
1991
7,1 5,4 tys. ocen
7,1 10 1 5415
6,2 5 krytyków
Szkoła wyrzutków
powrót do forum filmu Szkoła wyrzutków

To jeden z niewielu filmów na VHS które posiadał mój ojciec... Oglądałem go z milion razy wtedy. Nie wiem ile miałem lat ale to było coś. Ten i "Czarny deszcz", na którego czekałem 2 razy do późna w nocy i ani razu nie widziałem do końca! Do dzis go zresztą nie widziałem, ale tytuł pamiętam. To dwa filmy, które pamiętam z okresu "za bajtla".
"Szkoła wyrzutków" rulez!
Ehh...

WojtaSz

Dokladnie, jeden z tych kt. pamieta sie cale zycie..

ocenił(a) film na 8
jalochap

zgadzam sie:) moj ublubiony film

ocenił(a) film na 9
WojtaSz

O tak! Ja też widziałem ten film jako dzieciak i został mi w pamięci. To były czasy hehehe... beztroskie dzieciństwo i fajne filmy :)

ocenił(a) film na 9
WojtaSz

Zgadzam się film fantastyczny... pełen humoru i akcji :)

WojtaSz

Podobnie jest ze mną, również mam ten film na kasecie VHS i oglądałam go kilkanaście razy. Naprawdę jest świetny. Szkoda, że w tv nie puszczają już takich filmów... :(

WojtaSz

To także jeden z filmów mojego dzieciństwa. Razem z "Fortecą" (tą z Rachel Ward). Najważniejsze że po latach też go się dobrze ogląda.

WojtaSz

przez przypadek się dokopałem do tego filmu. Pooglądałem i wracają wspomnienia z czasów beztroski. Świetny film !!!

ocenił(a) film na 9
walzur

Ja tak się martwiłam że on nie zdąży na liczenie, nawet jak to któryś raz oglądałam....:)

ocenił(a) film na 7
daraga11

Haha! Dokładnie. Ze mną jest podobna historia. Miałem to na VHS, oglądałem dziesiątki razy i za każdym razem, kiedy główny bohater biegł z powrotem na "sprawdzanie obecności" emocjonowałem się. Ciekawe, czy przetrzymał próbę czasu, bo ostatnim razem oglądałem ten film kilkanaście lat temu.