Pierwszy raz od dłuższego czasu wyszedłem z kina... godzina filmu i nudaaaa kompletna nudaaaa..... dnooo nie polecam.
Zbyt długie rozwinięcie filmu, brak akcji, kiepska gra aktorska, a za burola zgłosiłem nadużycie, za obrażanie użytkowników. Pozdrawiam.
nczms- popieram kolege który nazwał Cie bur... jak bym mogł nazwał bym Cie o wiele gorzej, co do filmu to jak mogłeś spodziewać się akcji ?! trzeba było zaznajomić się z fabułą i ją dobrze zrozumieć ale niestety dzieci śmie.. nie zrozumieją tak inteligentnego filmu.Polecam poczytać coś w temacie może na Wikipedii o MI6 i jeszcze raz obejrzeć gniocie..
i co mam teraz robic? dzisiaj mialam obejrzec widzac oceny, ponad 7...czyzby bylo tak zle,bo szkoda mi czasu...wole obejrzec cos lepszego
Film jest bardzo dobry ale to klasyczny film szpiegowski a nie bajeczka dla fanów Bonda ten film pokazuje z grubsza jak naprawdę wygląda praca szpiegów,bez upiększających dodatków.Wg jest świetny ale fanom strzelanek i akcji się nie spodobał bo wymaga koncentracji i skupienia uwagi na przebiegu wydarzeń,..Jakbym była złośliwa