Idąc na ten film byłem strasznie pozytywnie nastawiony. Fajnie aktorzy, linda którego bardzo lubię i szanuje, pazura z dobrym poczuciem humoru i jeszcze szyc, pozycja obowiązkowa w każdym ostatnio filmie. Pierwsze 15 min było przyzwoite powiedzmy, jakaś ciekawa intryga sie szykuje, fajna akcja będzie, miałem taką nadzieję. Jednak każda kolejna scena, minuta powodowała moje jeszcze większe rozczarowanie aż do tego stopnia że miałem ochotę wyjść w trakcie, jednak szkoda było tych 18 zł na bilet wiec postanowiłem wysiedzieć do końca. Akcja była nędzna, aktorzy grają zdecydowanie nie na takim poziomie na jakim się spodziewałem po takich nazwiskach, animowane wstawki które stają się strasznie modne w naszej rodzimej kinematografi są po prostu wiśniackie, fabuła leży, dno, dno i jeszcze raz dno, szkoda czasu, pieniędzy, wstyd dla reżysera, producenta. Jedyną zaletą jaką znalazłem to ładnie odrestaurowane samochody z czasów prlu. Dziękuję więcej nie wybiorę się na żaden film zrobiony przez pana olafa.