4,8 28 tys. ocen
4,8 10 1 28043
3,5 6 krytyków
Sztos 2
powrót do forum filmu Sztos 2

1/10

ocenił(a) film na 1

W jedynce pokazali jak "rodził" sie obraz Polaka w oczach sasiadow zza zachodniej granicy;zlodzieja,kombinatora i oszusta.Wielu sie to spodobalo i ocenili film wysoko i glowe daje,ze wcale nie chodzilo o montaz,zdjecia czy scenariusz;Polak to takie durne stworzenie,kreci go cwaniactwo,przekrety i latwa kasa,kazdy chcialby choc raz zrobic taki sztos po ktorym dlugo nie musialby wstawac rano do pracy;lubicie takie historyjki,wiec tym bardziej cieszy mnie,ze dwojka to po prostu gniot,z trudem da sie to ogladac,a Lubaszenko i chlopaki z ktorymi miala byc taka zabawa nakrecili to chyba tylko dla siebie,zeby powspominac stare czasy...

ocenił(a) film na 4
libertyn_24

racja.
raczej ze wszystkim bym się zgodził poza kwestią oceniania filmu sztos 1 przez pryzmat polaka cwaniaczka i "lubicie takie historyjki". Sztos 1 czymś przyciągał...coś w sobie miał. Dwójka to gówno jak każdy polski film w ostatnich latach. Panie Lubaszenko...odwal się pan od tej kamery...i zostaw kręcenie filmów profesjonalistom. Prosimy!

ocenił(a) film na 2
Webb

Trochę się zagalopowałeś z tym "odwal się pan od kamery". "Chłopaki nie płaczą" albo "Poranek kojota" to też "gówno jak każdy polski film w ostatnich latach"?
"Sztos 2" bardzo słabiutki... 2/10 max

ocenił(a) film na 1
tak3mac

I to mnie wlasnie dziwi,ze skonczyly sie takie wlasnie filmy jak "Chlopaki..." czy "Poranek..."Ostatnie polskie produkcje to mul na dnie,te ciacha,weekendy,a teraz jeszcze to.Moze to juz zwapnienie starcze?Wypalenie artystyczne?Jedno jest pewne,ci panowie sie koncza...

ocenił(a) film na 4
libertyn_24

o to mi chodziło. "ostatnie lata" - to około 5-6 lat.
chłopakom i kojotowi dawałem po 8-9 /10