Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widziałem.Dopieszczony, dobrze
zmontowany.Panowie Linda, Józefowicz, Pazura, Nowicki - aktorskie perełki. Do tego w
bonusie - całkiem rzetelny obraz stanu wojennego.
Zdecydowanie polecam !
Panie Olafie - dobra robota
pozdrawiam
człowieku zastanów się. to że tobie się film nie podobał nie znaczy, że możesz tak kogoś atakować. prywatnie zgadzam się z opinią chrisa, film był niezły jak na polską komedię.
Nie kogoś , tylko wynajętego wklepywacza, który po to się tylko zarejestrował, żeby pościć tak zwaną reklamę szeptaną.
Naucz się szanować cudze gusta. To, że ktoś ma skrajnie inne odczucia niż Ty nie oznacza, że jest debilem. Natomiast oceniając poziom Twojego komentarza można pokusić się o ocenę Twojej osoby.
jestes gimbusem i tyle w temacie i jaraj sie pazura ktory robi z siebie kretyna w kazdym mozliwym filmie w ktorym zagra, mozna grac dobrze tak jak zagral w psach i mozna chalturzyc tak jak to robi teraz i w ostatnich latach, w swoim komentarzu najpierw napisales zebym ja szanowal czyjes gusta po czym zdanie pozniej nie szanujesz mojego zdania, wnioskuje ze na 99% jestes lewakiem
Jak zauważyłeś nie wypowiedziałeś się na poziomie, gdyż twój komentarz został usunięty, tak więc nie widzie powodów do oskarżania go o nie poszanowanie Twojego zdania bo jest nie na miejscu mój drogi. Nie widziałem go ale domyślam się treści i zgadzam się z @mocomus69.
PS: Popatrz lepiej w lustro a potem oceniaj innych.
jak ty oceniasz poziom po tym czy filmweb usunie jakis komentarz czy nie to gratuluje, tak czy inaczej mam to w dupie, w ogole mi nie zalezy na tym zeby lizac dupe gronie tych polskich miernot, natomiast Tobie zycze smacznego
"z aktorzynami ktorzy za pieniadze robia z siebie debili"
wiec wg ciebie aktor to ktos kto kto pracuje za darmo i przyjmuje tylk orole w któych gra się starszego poważnego pana, który rozwiązuje krzyżówki ???
porownaj jego gre z psow pasikowskiego i np z 13 posterunku i teraz z tego gniota, biorac pod uwage "psy" mozna zagrac super i z "humorem" nie koniecznie rozwiazujac krzyzowki
chcialbym zobaczyć ten usunięty komentarz, po którym została rozpetana burza:) Generalnie zgadzam się z konrad7005. Porównujac dorobek Pazury z poprzednich nastu lat do dzisiejszych jego produkcji to jak wypic bótelke coca coli pod woda.
mnie też się podobał. ekipa polskich komedii (mam tu na myśli Pazurę, Milowicza, Lindę, Józefowicza, Nowickiego, Lubaszenkę) spisała się nieźle. dobrze się bawiłam w kinie, niezłe dialogi. nie jest to film nie wiadomo jakich lotów, nie wiadomo jak ambitny, ale dobry na wieczór, żeby się odstresować. polecam. ;-)
Zajebisty obraz komuny i stanu wojennego, no nie ma co ;p Gdyby nie Amarena z Biedry, to bym nie przeżył do końca tego filmu... xP
ciekawe, ze uzytkownik piszacy ten komentarz dopiero co sie zarejestrowal i ogladnal tylko jedne film; przeciez od razu widac, ze dzial PR producenta dziala
zgadzam się z bielako. poza tym obiektywnie mówiąc film jest dość kiepski i mimo że niektórzy chcą podnieść poziom Polskiego kina no to jednak myslmy w miare realnie i powiem ze ocena na filmwebie jest mniej więcej (a może nawet zawyżona skoro niektórzy dają 8 jakby nie widzieli chociażby Poranku Kojota) odzwierciedleniem poziomu filmu
http://www.filmweb.pl/user/chris_again/posts chris_again ... klakier story
http://www.filmweb.pl/user/Mrowa1916/posts Mrowa1916 ... klakier story
Więcej was matka nie miała ? Rejestrujecie sie na FILMWEBIE hurtowo i rozmnażacie jak AIDS w Afryce, he he.
Biedacy za 10 groszy od posta.
to żeś dowalił człowieku..... zobacz ile filmów oceniłem zanim będziesz coś pisał inteligencie
Her he. Typowy konfident.... zarejestrował się przed chwilą, utworzył sztuczny profil, "pooceniał" ileś tam filmów żeby się "uwiarygodnić" na FILMWEBIE i wciska kit niekumatym.
Biedny człowiek, dorabiający psi grosz.
nie będę z tobą dyskutował bo ci nie przetłumacze jak widzę, po drugie ty nie oceniłeś żadenego filmu czyli wg. twojego mniemania jesteś płatnym pajacem wynajętym przez konkurencje :) i zobacz co znaczy słowo konfident
Ty faktycznie synku masz coś z głową nie tak .... podobnie jak ta dewiantka z Sosnowca Katarzyna W.
Zarejestrowałeś się na FILMWEBIE na dniach, "pooceniałeś" filmy (przeważnie klasykę - żeby się sztucznie uwiarygodnić, a twój jedyny wpis to ta kloaka "Sztos 2". To sa typowe metody wynajętych pijarowców..
A ja NIGDY nie oceniam filmów, bo sikam na to. Po prostu.
Ocenianie jest "wyznacznikiem" wiarygodności tylko wśród takich jełopów, którzy to doceniają.
czy gdybym był pijarowcem to bym ocenił film na 7? czy bym napisał. że jest zajebisty, czy gdy bym był pijarowcem to bym nadal tu z tobą pisał mimo, że film już z kin wychodzi? twierdzisz, że oceniłem troche filmów by się uwiarygodnić. oceniałem filmy i nadal oceniam kolejne, twierdzisz, że głownie klasyke, zostawie to bez komentarza.
i nie mów do mnie synku bo z nas dwojga to ty piszesz jak dziecko i używasz słów których znaczenia nie rozumiesz
Po kiego grzyba oceniasz jakiekolwiek filmy tutaj, skoro jedyny swój wpis dałeś o SZTOSIE 2, czyli o kolejnej "komedii dla kretynów".
Ch...j to kogo obchodzi, że oceniasz jakieś filmy na "7" czy inną liczbę. Jarasz się tworzeniem swojej "tablicy" na Filmwebie ?
Przestań się ośmieszać i zamilcz.
SZTOS 2 jest wg ciebie "niezły jak na polską komedię", he he.
Frytka puka od spodu dna i ma brechtę z twojej oceny "niezła komedia".
Kto trzeźwy puszcza takie teksty ?
Przecież to g... przeznaczone dla dresiarzy z wiosek i z ani jednym normalnym dialogiem.
Zagrany tak jak gra Maciek w "Klanie". Bełkot scenariuszowy, powtórzenia, kopie i plagiaty na każdym kroku (łącznie z plakatem do filmu).
ogólnie dzisiejsze polskie komedie są żenujące a tą dało się jakoś oglądać, nie zamierzam się już z tobą kłócić
To że wam się film nie podobał nie znaczy że innym się miał nie podobać. Jest to jeden z moich ulubionych filmów i jeśli chcesz się powyzywać zapraszam na youtube - najlepiej pod zwiastun sztos 2. Bo tu jak bym cię chciał zjechać nie pozwolą mi wysłać komentarza, choć patrząc na post chris'a to jest reklama. Co do YT nazwa ta sama co na filmwebie (mam jeszcze jedno konto).
Może masz rację, jako "zapracowany" pracownik agencji PR, nie masz czasu na dobre kino i oglądasz byle co. Dlatego po latach pracy, oszczędzania w sklepach Biedronka i wyrabiania sobie smaku filmowego na bazie nowych polskich seriali, dostała ci się nowa praca. Praca SZTOS2PR polskich filmów polega na utworzeniu konta na portalu filmweb i pisaniu superlatyw o filmie Sztos 2 na przekór ogromnej większości stałych widzów kinowych. To twoje nowe życie. Niestety, jest coraz gorzej. Nie pisz już więcej, proszę.
Panie i Panowie! To bez znaczenia kto i ile jeszcze przeczyta dobrych czy złych postów na tym portalu. Ciekawa informacja (np. o dobrym filmie), owszem rozchodzi się wieścią email wśród znajomych, przede wszystkim jednak pocztą pantoflową. Dowodem jest frekwencja w weekend w jednym z warszawskich kin o godz.20:00. Wraz z moją przyjaciółką było jeszcze 6 osób w sali. Jedna wyszła w trakcie emisji...
nieźle , całkiem nieźle :) Ale niestety, pomyliłaś(eś) się.
Nie będę szedł dalej i jak Ty , na podstawie t e g o jednego szczegółu, budował całą twoją rzeczywistość :))
Poza tym zastanów się, czy możesz mówić innym, co mają robić ?
Więcej pozytywnego myślenia.
hm, szkoda, bo po pierwszym wpisie spodziewałam się merytorycznej dyskusji. Sztos 2, podobnie jak jedynka, to bardzo specyficzne kino. I, mimo że polskiego kina w większości nie trawię, podobał mi się. Ma jakiś bardzo konkretny klimat tamtych czasów. (i nie jestem wynajęta, spokojnie).
brawo ktoś tu branie narkotyków promuje a gdzie teraz jest ACTA??
drogi ćpunie za ile gdzie i czy to jest zdrowe ??
z wyrazami zgubnego szacunku twój dozgonny wróg
PS wypluj to !! bo mama wróciła z pracy !!!