4,8 28 tys. ocen
4,8 10 1 28043
3,5 6 krytyków
Sztos 2
powrót do forum filmu Sztos 2

Co się dzieje???

użytkownik usunięty

Ja nie wiem co się ostatnio dzieje z polskimi filmami.Sztos 2 to tak zmarnowana kontynuacja,że
zupełnie niepotrzebna.Szyc stacza się coraz bardziej w dół,Pazura też już się wypalił.To chyba
najbardziej nieudolny polski film naszych czasów.

ocenił(a) film na 3

To "Weekendu" chyba kolega nie widział... :)

ocenił(a) film na 1

ten film to prożka kolejny kompletne dno tak zjechać fabułe która nie ma kompletnie nic wspolnego z jedynką która osobiscie bardzo lubie . To krecili dla kasy a nie dla widza i teraz tylko takie filmy kreca glupia fabula ktora zamiast ciekawic to odstrasza ciągle ci sami aktorzy :/ masakra

ocenił(a) film na 3

Szyc nigdy nie był rewelacją. Pazura czy się wypalił to nie wiem, zacznijmy od tego że film był kiepski, dałem mu 3/10. Kontynuacja była zupełnie niepotrzebna, w dodatku film był nudny. Co do tego co się dzieje z polskimi filmami to ja bym nie przesadzał, jeden Sztos wiosny nie czyni.

SokTymbark

pawlo 111 nie kompromituj sie ocena 1 jestes chyba na jakis haju? masz pojecie o filmach ? nawet 3,1,5jest za niska minimana ocena tego filmu to5,5 do 7? wielcy znawcy nakreccie sami film jak tacy wielcy jestescie

xxxfilmen

Czy trzeba być kucharzem, aby stwierdzić, że żarcie jest przypalone? Czy trzeba być konstruktorem samochodów, aby stwierdzić, że auto jest zepsuta? Your argument is invalid.

wuj_Jozef

nie trzeba byc jakis geniuszem by to stwiedrzic ale na Lita Boska film jest dobry, mozna smiało obejrzec nie jest to jakas kicha jak na polskie filmy co krecą?