4,8 28 tys. ocen
4,8 10 1 28043
3,5 6 krytyków
Sztos 2
powrót do forum filmu Sztos 2

Film ani nie śmieszy (moim zdaniem denne dowcipy, żywcem wyjęte z potocznego życia "stare - zjeżdżone" teksty typu "dziadek z Wermachtu"), ani nie intryguje swoją niby sensacyjną fabułą, a to co reżyser zrobił z finałową akcją - sceną "sztosu" woła o pomstę do nieba. Mam tylko nadzieję, iż nie będzie części trzeciej. U mnie 3 na 10.

ocenił(a) film na 10
robben76

10/10 nie znasz się, bardzo dobry film, polecam również niezły soundtrack Krzesimira Dębskiego - będę o tym trąbił bo jest bardzo dobry ;-)

ocenił(a) film na 3
2008einstein2009

Każdy może mieć swoje zdanie, a wracając do Dębskiego najbardziej w tym "dziele" wkurza mnie bezsensowne epizody "gwiazdeczek" typu Anna Jurksztowicz (prywatnie żona wspomnianego przez Ciebie kompozytora), a także Wróbel, Skrzecz i inni co moim zdaniem nie wnosi nic ciekawego do filmu. Tym samym podtrzymuje swoje zdanie SZTOS 2 - mizerota daleko mu poziomem do 1. Szkoda.

ocenił(a) film na 9
2008einstein2009

Fanboy ;D

ocenił(a) film na 10
Wilku0904

A tak! ;-) BIG FANBOY ;-))

ocenił(a) film na 9
robben76

nie no bez przesady film jest fajny moim zdaniem . Biorąc pod uwagę te niewypały w dzisiejszych czasach . Dla polaków trudno wymyślić coś nowego i dobrego :/ Kiedyś były fajne komedie. Teraz to można czekać tylko na jakiś Hit ;)

ocenił(a) film na 3
Wilku0904

Wilku0904 gdyby SZTOS 2 był filmem "całkiem" nowym to OK da się obejrzeć, ale odnosząc go do pierwszej części to moim zdaniem "mizerota" straszna. I zgadzam się z Tobą, że kiedyś umieliśmy robić o niebo lepsze komedie, ach szkoda że dziś jest taka "bryndza" :-(

użytkownik usunięty
robben76

wiesz teraz albo się robi prequele,remake,sequele i inne tego dziwactwa często wychodzi z tego takie gówno że aż wstyd oglądać lub coś w miare dobrego ale mimo wszystko rażące tytułem który widzieliśmy wcześniej i był lepszy od "nowej" części,
Pozdrawiam.