4,8 28 tys. ocen
4,8 10 1 28043
3,5 6 krytyków
Sztos 2
powrót do forum filmu Sztos 2

zamiast wydawac kase lepiej kupic sobie i bliskim siate owocow....:) Na zdrowie wyjdzie..:)

dantess

A dialogi mialy przejść do historii......

ocenił(a) film na 5
Andy400

przejda ....jako nieudane..:)

dantess

He, he, he A jednak Czaruś Pazura nie kłamał że dilogi przejdą do historii polskiegi kina :D prawdę powiedział skubany :) He, he, he.

ocenił(a) film na 5
Andy400

nie klamal...:) a co do polskich produkcji juz dlugo trwa przepasc....nic sensownego nie potrafia nakrecic ...prymitywne teksty i próby zrobienia filmu w Amerykańskim stylu...heheheh porażka i <masakra> jak to moja dziewczyna mawia...

dantess

No właśnie. Słyszałem że nawet plakat jest zerżnięty z jakiegoś amerykańskiego filmu.

dantess

A w ogóle gustomierz pokazuje mi 0% Nieźle to drugi raz tak mam. O czymś to świadczy.

ocenił(a) film na 5
dantess

Z tego co czytam na forum to nic nowego nie powiem - powtórzę jedynie swoimi słowami, że film jest przeciętny, a jedynce do pięt nie dorasta. Rzeczywiście obsada znakomita, ale same nazwiska jeszcze nic nie wnoszą. Podobała mi się gra Szyca, wiem że jest go pełno i niektórym się już ulało na zzmianę z Karolakiem czy Adamczykiem, ale ja mam jeszcze pewnien niedosyt filmów z jego udziałem. Bywały momenty, w których się uśmiechnęłam, niewiele było tych, które mnie na swój sposób bawiły ale było też i tak, że zieeef doganiał zieeef

ocenił(a) film na 5
MissBetsy

wszystko i na temat....:)