To prawda, kolejny polski film próbuje podciągnąć swój poziom takimi chwytami do jednej z typowych hollywoodzkich "super-produkcji" :/
http://www.filmweb.pl/Oceans.12.Dogrywka/posters#picture-7159504 Cezary Pazura musi robić bokami, skoro stać go było tylko na taniego grafika, który kopiuje plakaty sprzed 7 lat. Kolejny polski film z plagiatem.
Plakat jak plakat ja jestem ciekawy tresci bo Pazura od kilunastu lat za co sie nie wezmie to piepszy.
Jak tutaj zagra na pozionie z ostatnich lat czyli beznadziejnie to bedzie ostatni film ktory z nim ogladnolem.
Moim zdaniem jak tutaj slabo zagra to czeka go rola w klanie czy czyms takim ,no jeszcze jest kolesiostwo ale wszystko ma swoje granice.
Jednego nie rozumiem: mamy świetnych młodych filmowców, dlaczego nikt im nie da szansy na zrealizowanie czegoś ciekawego. Potem dziwimy się, że wszyscy najlepsi uciekają na zachód. Ale co tu robić skoro stare pryki siedzą i dzielą kasę między kolejną głupią komedyjką romantyczną, a komedią a la "ku..a ja pier..le"
Oczywiście że plakat to ewidentna zżynka, trudno tu mówić nawet o inspiracji...
Co gorsza, muzyka w zwiastunie klimatami przypomina troszkę oryginalne ścieżki dźwiękowe z filmów z serii Oceans' ... - skomponowane przez Davida Holmesa.
Zapowiada się na technicznie udane ćwiczenie warsztatowe, pomału uczymy się robić filmy amerykańskie. Może kiedyś sami coś wymyślimy.