Ty się chyba z w pewną częścią ciała na głowy pozamieniałeś że tak oceniasz ten film!"Świetny śmieszny z genialnym aktorstwem" w tym zdaniu tylko litera "z" jest właściwa!Oceniasz na 10 kolejną Polską spartaczona komedię!? Boże zachowaj nas przed takimi znawcami!!
dziwny sposób na promocję filmu.... umieszczanie własnych, pozytywnych recenzji na portalach...
wstyd....
wielki_grubas .... to twój sposób na dorobienie paru groszy, brutalu wiejski. Zarejestrowałeś się w listopadzie 2011 na FILMWEBIE - więc albo masz 10 lat albo jesteś sprzedawczykiem, zrobiłeś kilkanaście sztucznych wpisów na FILMWEBIE (o różnych filmach) - żeby się uwiarygodnić) i teraz klaszczesz u Pazury, he he.
Nie wiem co ma .
Ale to co napisałem ma tyle wspólnego z rzeczywistością co Twoja pierwsza wypowiedź.
Niektórym to naprawdę trzeba łopatologicznie do głowy wkładać.
Nie masz żadnych argumentów i obrażasz nas wszystkich. Może powiesz mi to prosto w oczy, ale do tego trzeba mieć jaja. Dostałbyś po ryju i skończyło by się twoje podskakiwanie.
Skonek80, nie odpisuj temu grubasowi już. To jakiś cymbał co obraża ludzi bez powodu.
A potrafisz synek napisać coś bez obrażania ?
Teksty typu "ty cipo czy ty cioto" stawiają cię w szeregu gimnazjalistów.
Ale szalej chłopaku....
Komentuj....
Plus 2 do lansu na dzielni za każdą obelgę interlokutora....
Dzieciaku , nie rzucaj tu wiekiem , bo ze starszymi rozmawiasz .
A twoje 20 lat to mi się owszem kiedyś w spodniach kotłowało .
Na całe szczęście tylko kotłowało.
Bo jak sobie pomyślę , że bym miał mieć takiego syna , to mi się wazektomia podświadomie robi.
Ale hejtuj dziecko , hejtuj.
Na necie popyszczysz za free , bo na podwórku już trzeba twarzowe płacić...
Baw się dziecko...baw.....