4,8 28 tys. ocen
4,8 10 1 28043
3,5 6 krytyków
Sztos 2
powrót do forum filmu Sztos 2

dwie masakry- plakat sugeruje ze to bedzie polskie Ocean's Twelve... tyle że w wełnianych sweterkach. po- ra-cha. z daleka od kina.

użytkownik usunięty
sla

a ja uważam, że warto się przejść nie spodziewając się niczego niesamowitego. chociażby dla samej obsady

wiesz co... ale ta obsada też już trochę spowszedniała... no i ma za sobą kilka bardzo poważnych wtop, więc nie do końca zwiastuje coś dobrego ;/

Bo obsada najważniejsza? Dla obsady niektórzy poszli na wyjazd integracyjny. I zobacz jakie gówno z tego wyszło ...

ocenił(a) film na 4
Zyngi

mam nadzieję, że tego nie zepsują ! Bo długo czekałem na ten film!

ocenił(a) film na 2
Reniferu

Lepiej by zrobili jakby go nie nakręcili. Pazura i Linda już nic nie mogą, starszemu Lubaszenko i Nowickiemu chyba nudzi się na emeryturze, a Milewicz i Szyc...........słów mi brakuje. Podepczą jeden lepszych polskich filmów. Niech za rok nakręcą "Wielkiego Szu 2", "Nic śmiesznego 2" i "Psy 3". Dlaczego nie? Na śmiesznie, jakiś denny wątek miłosny rodem z produkcji TVN, a na okrasę kilka nieśmiesznych scen sytuacyjnych stylizowanych na kultowych scenach z pierwowzorów. Polska maniera filmowa już od kilku lat dostarcza argumentów za tym, żeby nie chodzić do kina na produkcje "made in poland", ale tym razem posunęli się za daleko. Nie, nie i jeszcze raz nie dla tego filmu.