Linda, Pazura, Nowicki, obaj Lubaszenko - dobra, stara gwardia. Nie jestem jakoś specjalnie uprzedzony do Szyca, ale pasuje do tego grona jak pięść do nosa. Film to jednak, nawet w Polsce, biznes, a w tym wypadku Szyc będzie bawikiem dla młodszej widowni. Oby tylko nie położył filmu, bo w miarę nieźle się zapowiada.
w co drugim? To w Polsce powstaje tylko 6 filmów rocznie? Nie wydaje mi się ^^ A po drugie jak potrafi grać, to go biorą ;>
Spokojnie. Wkrótce będzie grał w każdej produkcji. Do tego czasu podziwiajmy go w reklamach i serialiku o gotowaniu.
Smacznego. :(
Szyc to zwykły goguś, z "grą" na poziomie Karolaka, bo grać mogą pan J. Stuhr, Pazura, Linda, a Szyc co najwyzej moze występować :/
Szyc to wiesniak , nie trawie go ,zwlaszcza w reklamie z "klikaczem" wielki mi playboy , laski go obcinaja , jakby byl Monte Christo . Taki z niego aktor jak ze mnie rugbystka.
Popieram w 200% Szyc to miernota, nawet do reklam się nie nadaje. Robi na siłę z siebie wielkiego amanta a wystarczy spojrzeć w lustro. A w reklamie C+ to i głos ma jakiś taki pedałkowaty. On i ten równie gówniany karolak to zdecydowanie dwie największe beznadzieje - aktorzyny z bożej łaski.