PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643915}

Sztuka kradzieży

The Art of the Steal
2013
5,8 5,1 tys. ocen
5,8 10 1 5143
4,0 3 krytyków
Sztuka kradzieży
powrót do forum filmu Sztuka kradzieży

szkoda czasu na ogladanie film dla przedszkolakow ,zenada

askenya

nie lubię oceniać kogoś po ocenach jakie daje filmom, ale ktoś kto dał "Truman show" ledwo 5 ma słaby gust filmowy :)) i nie należy na kogoś takiego zwracać uwagi

michalje

jezeli ten wpis jest do mnie to nie ocenialam wspomnianego filmu, bo go nie ogladalam:P
nie interesuje mnie tzw. opinia wiekszosci mam prawo do wlasnej oceny i nic nikomu do tego pozdrawiam

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
michalje

hm....moja ocena dotyczy filmu Sztuka kradzieży wiec czytaj uwaznie i pieniactwo zostaw sobie na prywatnych dyskusjach

askenya

czy ty nie potrafisz zrozumieć, że oceniasz film, którego nie oglądałaś? mam ci to narysować, żebyś zrozumiała jak głupie to jest?

michalje

pierwszy raz weszlam na ....moje konto....i przezylam szok
w pozycji ostatnio ogladane jest u mnie cale mnóstwo filmow ktorych bym nawet nie wlaczyla nie mam pojecia skad to sie bierze ale az tak to ja sie tutaj nie udzielam sporadycznie robie wpis jezeli film jest super glupi , dlatego nie bede sie tlumaczyc a Ty odpusc sobie szkoda czasu na pieniactwo ja Tobie juz na bank nie odpisze bo to tylko strata czasu pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
askenya

Poco w ogóle z tą ograniczoną kobietą rozmawiać skoro nawet nie raczyła tego filmu ocenić. askenya skoro uważasz że ten film zasługuje na najniższą ocenę to mu ją daj a dopiero później tu rozpaczaj nad jego kiepskim scenariuszem i w ogóle.
P.S. Napisałem że jesteś ograniczona bo to widać po Twoim stylu pisania np. nazwa posta z małej litery i to samo z samym postem zaczynającym się od małej. Żenada. Najpierw sama zacznij od nowa szkołę od przedszkola to może później będzie Ci łatwiej obsługiwać te forum bo na pewno nikt tu za Ciebie filmów nie oceniał. Jeżeli michalje zadała sobie trud żeby zerknąć na Twój ogólny gust wchodząc na Twój profil to znaczy że jest obeznana i zanim weźmie czyjeś zdanie na poważnie to najpierw sprawdzi tej osoby gust ,i tak się to powinno robić ,powinnaś brać z niej przykład a nie rzucać drętwymi tekstami pt."pieniactwo" Nigdy takiego słowa nie słyszałem ale kojarzy mi się raczej z jakąś chorobą typu wścieklizna itp. Jeżeli ludzie zaczynają się ze sobą spierać a nawet podnosić ton to nie sądzę żeby im od tego zaczynała lecieć z ust piana. Moja skromna rada to najpierw zadbaj o estetykę wypowiedzi a dopiero później próbuj innych informować co dany film sobą reprezentuje. I mniej tego typu tekstów pt. "pieniactwo" w stylu buractwo z bańką w nocie.

ocenił(a) film na 9
askenya

Na jakiej podstawie w ogóle twierdzisz że film jest dla przedszkolaków? Po plakacie czy po tytule filmu? A może masz jakieś uprzedzenia do złodziejstwa bo ci ukradli 20 złotych? hahahah nie wierze w takich ludzi, btw. trochę techniki i człowiek się gubi... Na twoim ów koncie w pozycjach "ostatnio oglądane" mają prawo ukazać się tylko filmy które oceniałaś, skoro tego nie oceniłaś ani nie oglądałaś to tego filmu tam nie ma a w dodatku nie powinnaś mieć prawa w ogóle wypowiadać się na ten temat.
Obejrzenie całego filmu to nie to samo co obejrzenie 1,5 minutowego trailera na youtube...

askenya

Mnie też jakoś nie wciągnął już sam zwiastun i opis: "Celem kradzieży jest jedna z najcenniejszych...książek świata". Słowem - dziwna ta kradzież.

askenya

ty jestes wielkie zero

ocenił(a) film na 7
askenya

hehe masz racje kolego ""szkoda czasu by czytać ciebie,lepiej cofnij się do przeczkola,zenada

elosidzej

elosidzej....jedno jest pewne Tobie potrzeba edukacji:))
PRZEDSZKOLE a nie PRZECZKOLE:)))))))))))))))))))))

soulfly777kris i tutaj widac braki w edukacji .produkujesz sie piszesz nie na temat , ale zapamieta nie piszemy ....TE FORUM ....tyko TO FORUM i bynajniej forum sie nie obsluguje:)))) mylisz forum z praca w slepie:)))
pozdrawiam nieuki:)))