Wczoraj "Szybkich i martwych" puścili na jedynce, a dzisiaj mnóstwo komentarzy odnośnie filmu.Chyba na Filmwebie bazują ludzie od statystyk oglądalności poszczególnych programów telewizyjnych:)Zaraz muszę sprawdzić jeszcze "Wilka" i "Nieuchwytny cel", bo też leciały wczoraj w telewizji.Pozdrawiam.
A może prostsze wytłumaczenie: ktoś obejrzy film w telewizji i pod jego wrażeniem (pozytywnym lub nie) go komentuje. Proste.
Przychylam się do opinii profesora:) czasami po obejrzeniu jakiegoś filmu w telewizji (w kinie nie widziałem bom za młody) szukam go na FW...
no bo ludzie nie powinni ogladac filmow w telewizji, tylko sciagac je z internetu i kupowac w sklepach, lol, to chyba normalne, ze takie stare filmy sa gratka dla kinomaniakow i ogladaja je, jesli sa w telewizji, po czym moga ocenic na biezaco, to co, maja czekac miesiac? smieszne
tez nie wiem czego sie tu czepiac.... chyba co po niektorzy rodza sie ze znajomoscia wszystkich filmow i potem sie dziwia ...^^
Znalazła się idiotyczna odpowiedź na podobne zarzuty. Póki co "nasycenie" internetem(jak to "zapodają" w mediach) jest dość marne, na kupno też nie każdego stać - pewnie nie słyszałeś, że są tacy. Pozostaje TV.
W USA i nie tylko, są stacje nadające (przeważnie nocą) stare filmy. W Polsce TVN i Polsat nadają jakieś kretyństwa.
zabawne ??
yyy... to chyba normalne ,że po obejrzeniu filmu w tv ludzie szukają o nim informacji na filmwebie... Chyba jesteś z tych co myślą ,że filmy to tylko się sciąga z netu... litości , od tego jest ta telewizja dlatego twoje "zdumienie" mnie lekko bawi.